no to teraz ja objasnie moj nick otuz seler to moja ksywa na codzien pochodząca od mojego nazwiska a zarazem seller znaczy w jezyku angielskim sprzedawca czy jakos tak a 1992 to rok w ktorym stal sie najwiekszy cud swiata (moje narodziny)
a ja... nigdy byście na to nie wpadli, ale kuba mam na imie(jeśli mnie mama nie okłamała) a 510 to sie wzielo ztad ze jak zaczynałem i mnie ubili i straciłem wszystkie itemki to nie wiedzialem skad wziaśc nowe wiec zaczynalem od poczatku, za ktoryms razem mi wybralo 510, no i na tym acc doznałem oswiecenia bo odkryłem bank
dupek1000 bo dupek100 bylo zajete
a czemu dupek?
wkurzaly mnie wszystkie zajete niki wiec wzielem taki
wzielem go tak poprostu bo nie macam lasek po dupie anie siebie samego czy cos
Aelien Felis - Dlatego, że kiedyś na jednej z gier MMORPG (ja nie reklamuję ) miałam imiona Aelien Lorenne - od Ania Lidia. A także od "alien" - obcy. A Felis - to KOT po łacinie ...
AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Members: tak
Wysłany: 2008-05-09, 12:03
AndreeW - od imienia, Andrzej po angielsku to andrew ale że te nicki prawie wszędzie były pozajmowane dodałem jedno "e" i wyszło Andreew. Kilka dni potem zdałem sobie sprawę że ostatnia litera czyli "w" zaczyna się tak samo jak moje nazwisko więc zmieniłem "w" na "W" :D i jest AndreeW ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum