Combat: 40
Profesja: Wojownik
Nick: Ivanhoe mar
Members: nie
Wysłany: 2007-01-06, 16:50
Mi sie WoW podoba (nie wiem jak wam) przynajmniej latwo wszystko zrozumiec a jak gralem na trialu lineage to wiedzialem tylko jak bic mobki i jeden quest zrobilem i strasznie mnie sterowanie wkurzalo a w WoWie jest prostsze sterowanie bo chodzisz za pomoca klawiszy WSAD
Wysłany: 2007-01-07, 15:36
HAha widac polacy ze nie grales w WoWie
WoW na tym nie polega! Moze zabijasz ale tez mozesz gotowac. lowic rybki konstrulowas dynamit itp ale w Rsie tez polega ze zabijasz piksele tniesz i itp w Wowie po 1 jest 100 razy wiecej uestow niz w Rsie
Wysłany: 2007-01-07, 22:05
Dziwny jestes czemu uwazasz ze WoW jest nudny i do pupy ???
Moze dlatego ze grales na priv lub na trialu i zalowales ze nie mozesz grac bo jest drogi??
Powiem jedno! kazda gra za ktora trzeba zaplacic jest dobra tylko trzba wczuc sie w klimat a nie pograc 10 min i uznac ze syf poniewaz mnie nie stac. po porstu polacy4 zalujesz ze cie na WoWa nie stac.
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Wiek: 33 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-01-08, 13:44
Ja nie moge grać w WoW bo:
ABONAMENT
A jakbym mógł grać to bym spróbował zagrać:
Taurenem Wojownikiem
lub
Nocnym Elfem Rangerem
Tylko jedno mi wyjaśnić proszę:
Czy jest tak że ma się kilka miejsc na postacie, czy ma się jedno miejsce? I czy można wielokrotnie zmieniać postać (tzn. kasować postać a potem tworzyć od nowa?
Wysłany: 2007-01-08, 14:04
Na jednym servie mozna miec chyba 8 postaci.
Na servie pvp i Rppvp mozna miec tylkoz jednej nacji ( np tylko horde lub tylko Aliantow)
JA gram Człekiem Pallasem ale kasuje i robie Elfke Kapłanke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum