Combat: 120
Nick: Coriniz
Members: tak
Wysłany: 2010-05-10, 18:23
Według mnie się nie opłaca, przecież to tylko lvl skilla razy 10 czyli mało poza tym nie można jej używać na początkowych lvl(nie pamiętam dokładnie ilu ale na 1 na pewno nie) no i nie da się ich bankować.
Combat: 84
Profesja: Skiller
Nick: Prince Beker
Members: nie
Wysłany: 2010-05-17, 17:57
Moim skromnym zdaniem kupno membersa na niższych levelach jest bezsensowne
ALE NIKOMU NIE CHCĘ ZABRANIAĆ KUPNA
Chcę jednak powiedzieć, że najlepszym momentem na kupno P2P jest czas gdy do granic możliwości mamy rozwinięte podstawowe umiejętności gracza F2P (tj. Fishing, Mining, Smithing, Runecrafting etc.) P on "nabiciu" wyższych leveli w podstawowych skillach będziemy mieli ułatwiony start w grze "PEŁNEJ".
Polecam zastanowić się nad moją radą gdyż jest to dosyć dobry sposób.
Aha i jeszcze jedno jeśli ktoś chce kupić membersa to niech się nie zniechęca
tam można o wiele szybciej nabijać umiejętności gdyż jest o wiele więcej questów
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2010-05-17, 19:16
tak tylko stracisz mase czasu cwiczac na f2p umiejetnosci... i dla normalnej osoby nei dla nolifera jest to dosc ciezkie meczenie sie wiec, twoja rada bardziej tyczy sie noliferow... pozatym jak ktos chce dla questow robic membesa to tym bardziej powinnien go szybciej kupic bo nie ma na co czekac
Wysłany: 2010-05-18, 13:55
Skicek masz racje, że normalny użytkownik straci masę czasu na skille ale
ja dostałem radę kolegi (PC Team Article) żeby wbić na maksymalny i najkorzystniejszy level wszystkie skille i questy dla darmowych graczy. Podam przykład jeśli do wbicia następnego levela Woodcuttingu trzeba 6k xp to nie zajmie to długo ale jeśli jest to 25k xp
to bez membera zajmie nam to wieki.
P.S Ja nie mam i nie miałem membera (chociaż planuje ) gram maxymalnie 1,5 miesiąca i mój combat level to 41 a zaraz będzie 42 a więc można.
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2010-05-19, 08:17
wlasnie zabawa najbardziej sie liczy dlatego jest poprawka do tego co wyzej napisalem bym mial mniejsze staty ale za to wiecej funu po minigrach ktore naprawde sa swietne na membersie
Wysłany: 2010-05-19, 09:27
o minigrach się na razie nie będę się wypowiadał bo nie mam żadnego pojęcia o takowych, ale jak już kupie membera to podziele się swoimi odczuciami. Słyszałem wiele o minigrach i sądzę że faktycznie to super zabawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum