Z tego co przeczytałem wynika, że aż tak ciężko to wam nie idzie więc cieszę się Forum jest zadbane jak i strona Mam jeszcze pytanko do was Czy będąc na jakichś innych portalach (nie koniecznie poświęconych grze RS) macie wyższą rangę niż użytkownik?? To znaczy czy np. Barti będąc na PC Moderatorem jest Moderatorem również na portalu "Demotywatory" lub gdziekolwiek indziej??
Obecnie, nie.
Ale kiedys bylem jednym z administratorow forum polskiej ligi rs, ktora sie rozpadla. Bylem jednym z administratorow forum Polish Forces ( nie chcodzi mi o klan bo chyba pozniej taki powstal, lecz o organizacje ktora dawniej zrzeszala wszystkie polskie klany nie liczac AP )
edit:
jestem a w sumie bylem ale uprawnienia jeszcze mam do administracji szkolnej strony.
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak
Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2010-08-29, 11:18
No chciałbym, ale na Demotach moda się jeszcze nie dorobiłem .
Jestem za to w redakcji szkolnej strony internetowej - moderatorem i fotografem szkolnym. No i mam jeszcze stare forum klanowe. Kiedyś się było liderem trzeciego klanu w kraju.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum