Bauahah Skicek wymiatasz...
Przymiot nalezy do elitarnej formacji Mend, ktora jest w 100% przeciwna RunePL.
Jesli chodzilo Ci o PRSFS, a poprostu jestes w tym stopniu debilem, ze nie odrozniasz dwoch przeciwnych obozow, to nie widze problemu, bo prsfs nigdy sie waszym klanem nie przejmowalo
ta jasne to masz ktorka pamiec... a co do tych waszych nazw to nigdy nie zapmietalem jej bo mam ja gdzies.
tez jestem przeciwny runepl
pozatym chcialbym juz zapomiec o dawnych sporach...
Skicek wg. jakiej skali mam okreslic twoje zrozumienie tekstu?
Wulgarne slowo bylo w zalozonej sytuacji hipotetycznej.
Mowisz, ze chcialbyc zapomniec o dawnych sporach, a obrazasz Przymiota w oparciu o nie?
Jestes dwulicowy i obludny.
Drodzy uzytkownicy, czy aby napewno chcecie takiego Administratora?
Nie wspominam o tym, ze jego zdolnosci myslowe sa wysoce ograniczone.
Chociaz to subiektywna opinia, kazdy myslacy czlowiek zauwazy wysoki zwiazek z obiektywizmem.
Kiedy ja sie tutaj wlaczylem temat byl "na topie", wiec nie ciesz sie zbytnio swoja "bystra" uwaga.
Poza tym: Sugerujesz, ze juz lubisz Przymiota? Bo napisales, ze chcesz zapomniec o dawnych sporach, a ja sie powolalem na "stara" wypowiedz. Chyba, ze potrafisz sobie zaprzeczyc wielokrotnie w kilku tylko postach.
dolaczyles wtedy gdy przymiot spowrotem rozpoczol ten temat. jak bys byl bystry to bys zauwazyl czas ostatniej wypowiedzi "przymiota" a wczesniejszym postem. nie powiedzialem ze lubie to ze chce zalagodzic kontakt nie znaczy ze go odrazu lubie jak ty tak myslisz ze zeby zalagodzic kontakt to trzeba go lubic to zycze ci powodzenia w zyciu
pozatym chcialbym juz zapomiec o dawnych sporach...
Oraz kilka minut wcześniej :
Cytat:
(...) powinien nazywac sie pomiot a nie przymiot a wiem juz dla czego tak sie nazywa bo go przymiotlo
Dosyć osobliwa forma wyrzucania dawnych sporów z pamięci ?
Cytat:
jak ty tak myslisz ze zeby zalagodzic kontakt to trzeba go lubic to zycze ci powodzenia w zyciu
Jeśli nie dostrzegasz różnicy pomiędzy tak podstawowymi pojęciami jak "szanować" a "lubić", to jesteś nieodpowiednią osobą, aby życzyć komukolwiek powodzenia w życiu.
Skicek, czy do Ciebie jak do sciany?
Pytamy sie czy juz szanujesz przymiota, czy te 3 miesiace wystarczyly Ci na "wyrzucenie starych sporow z pamieci"? so on?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum