Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak
Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2011-11-29, 21:48
Radziłbym zaprzestać tej wymiany słownej i przenieść ją w inne miejsce, bo będę zmuszony zamknąć i wyczyścić temat z wszystkich postów. To forum jest też pod moim nadzorem i nie będę wyrażał zgodny na internetowe kłótnie i wzajemne obrażanie się.
Swoją drogą, nigdy nie mogłem zrozumieć polskich klanów i prawdę mówiąc dawno przestało mi na tym zależeć. Spotykajmy się na Wilderness, będzie fajnie, bo od tego on jest, ale nie spotykajmy się później poza grą, wywołując masowych flame warów, w których każdy obraża każdego w sposób niegodny i szczeniacki. I nie mam na myśli tu (śmiesznie zwanej) 'drugiej strony bariery', ale także ludzi, z którymi na co dzień mam okazję rozmawiać, wspólnie walczyć czy pieprzyć głupoty na Teamspeaku.
A teraz pełen chill. I prosiłbym o nie wywoływanie sprzeczek wzajemnie oczerniających, howk!
A ja ciagle nie rozumiem po co ten gosc zaklada te tematy ile to ludzi zabili.Co my forum reklamowe czy jak?
To całkiem normalne według mnie. W ten sposób pokazują że istnieją, że warują, że chodzą na pk. Jak dla mnie to każdy klan mógłby się chwalić na tym forum swoimi osiągnięciami TYLKO BEZ OBRAŻANIA INNYCH KLANÓW itp. Z chęcią poczytałbym o postępach innych klanów.
Haha jak czytam te posty to coś mi się wydaje że Sinblade nie wyjął tego kwasa spod oka (bez obrazy) ale jak można zadawać takie głupie pytania. Dzięki temu forum trochę ożywa, jest powód do dyskusji. Zresztą pokazujemy, że Polska klanowa scena RuneScape nadal żyje i jest klan, który pokaże nowym jak to jest zasmakować zwycięstwa i trochę przygód w tym rsowym świecie, a starym wyjadaczom dostarczy zabawy, której oczekują
Teraz walczymy z Clan Europe więc trzymajcie kciuki bo będzie hardkor!!! zrobili pompe na nas + to że konkurencyjne Polskie klany mają tam swoich klanowiczy, którzy zrobią wszystko, by nas pokonać, więc będzie bardzo ciężko wygrać.
Combat: 118
Profesja: Skiller
Nick: red angel111
Members: tak
Wysłany: 2011-12-02, 23:14
Cytat:
Analfabetyzm (gr. αναλφαβετος nieznający liter) – w rozumieniu potocznym, brak umiejętności pisania i czytania oraz wykonywania czterech podstawowych działań matematycznych u osób dorosłych, tj. wg kryteriów UNESCO – powyżej 15. roku życia. Osoby nie posiadające takiej umiejętności nazywane są "analfabetami".
Wspomniane określenie ma jedynie znaczenie negatywne, powszechnie nie jest zaliczane do wyzwisk. Jednak z nadmiernego używania tego słowa w stosunku do innych osób będą wynikały odpowiednie konsekwencje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum