Wysłany: 2012-07-18, 10:40 Filmy, seriale - Ranczo
Jeśli chodzi o 13-ty posterunek,to nie sądzę, że na każdym posterunku tacy są. Przecież w tej chwili mamy policję dostatecznie przeszkoloną,a w 13-tym posterunku pokazują wszystkich idiotów łącznie z komendantem. Czasami nie dało się oglądać. To już wolę Ranczo, przynajmniej tam pokazują mniej więcej to samo co dzieje się w realnym świecie.
Mobito
Nick: Tipi
Members: nie
Wysłany: 2012-11-09, 23:28
Ja oglądałem ranczo i 13 posterunek i uważam że zdecydowanie ranczo wygrywa tą rywalizację. Podoba mi się poziom humoru i satyryczne pokazanie małomiasteczkowej mentalności. Ale teraz kiedy telewizja powtarza serial już chyba 5 raz to zaczyna on mi wychodzić bokiem.
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak
Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2014-01-05, 10:52
Mieli kończyć po 8. sezonie, ale krążą niepotwierdzone pogłoski, jakoby miały być kolejne dwa. W każdym razie Barciś napisał na swym forum, że "Chodzą słuchy, że jednak będzie 9 sezon."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum