Słuchaj, a ty miałbyś głowę robić screena, gdy napada na ciebie cały klan? Spojrzałem na nick tego który mnie gonił i to był raf. Zadał mi ostatni cios (15) i zginąłem, tracąc legi, kite i scimmy. Skulla miałem, bo wcześniej napotkałem lvl 50, gdy szukałem PL.
Sorka ze sie wtroncam ale ja bylem na tym vildzie i popieram gostka z pl ....... jak tylko weshlismy w ten klan co mnie rozwalil raf zwial............. mial full run na sobie i chyba wlasnie ten full run w plecaku dlatego zwalil od razu Ale nie jestem pewien takie sa tylko moje przypuszczenia
A tak przy okazji kiedys sam spotkałem PL na wildze. Krzyczałem ja polak a oni skubany nazgula . Straciłem 150 dethów, no ale trudno juz. Było mineło. Dlatego patrzcie ludzie kogo bijecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I krzyczcie ze jestescie polaki!!!!!!!
Chociarz nie zawsze wychodzi to na dobre, bo gdy byłem z AP na wojnie z niemcam zginołem, ale znowu wróciłem, wbiegłem na GD ale tam juz czekali niemcy:) Nie atakowali mnie ale jak krzyknołem "JA POLAK!!!" to chyba zrozumieli
No co ja tylko mowie to co mysle ........... zdaje mi sie ze tak bylo wiec uznalem ze inni powinni tez o tym wiedziec ........... ale tesz powinien sie tu wypowiedziec raf
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum