Nick: Nati 1300
Members: nie
Wiek: 33 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 286 Skąd: ?e znowu
Wysłany: 2006-08-05, 22:12
pawlos10 napisał/a:
to i tak masz luzik mój pies to mnie nie raz z kanapy zepchnie wtedy jest lipa bo nikt go nie ściągnie bo gryzie wszystkich ale nie ze złością ale ogólnie jest niegroźny chociaż jednemu gościowi rozdarł portki a innemu koszulke ale to dlatego że za blisko stali
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-08-05, 22:17
Niee... Mój pies tylko mi rozdarł spodnie jak grałem w piłke.... Spokojny piesio...
Pies mojego kolegi naskoczył kiedyś na dzieciaka który się bawił na podwórku bo chciał się piesek przywitać ze swoimi właścicielami jak wrócili ze sklepu...
a co może groźny ?? on tak tylko na chłopaków reaguje na dziewczyny to nic nie muwi ... nie wiem czemu a poza tym to jest "niunio" taki przydomek ... a na imie ma Rex takie jakieś imię nie oryginalne ale będzie
Nick: Nati 1300
Wiek: 33 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 286 Skąd: ?e znowu
Wysłany: 2006-08-05, 22:50
pawlos10 napisał/a:
a co może groźny ?? on tak tylko na chłopaków reaguje na dziewczyny to nic nie muwi ... nie wiem czemu a poza tym to jest "niunio" taki przydomek ... a na imie ma Rex takie jakieś imię nie oryginalne ale będzie
może on jest jakiś ,,teges'' jak tylko na chłopaków szczeka ( psy raczej nie mówią:P)
omg szczegółów się czepiasz nie bądź taka drobnicowa czy jak tam to się muwi lolo nie jestem najlepszy z polaka p.Oko? powiedziała że mam ubogie słownictwo ale ona jest głupia i śmierdzi od niej potem normalnie jakby się nie myła ...
Bywa, ?e nie jestem szczera ...
Czasem zwyczajnie k?ami? .
Bywam ma?ostkowa .
Cyniczna i bezduszna .
Os?dzam bez lito?ci .
Bez serca i mi?o?ci .
Miewam nieczyste intencje .
?ami? w?asne zasady ...
no nie musimy sorry kure cytowanie spadłem jak mozna takie coś zwalić
chyba mi się już spać chce a poza tym pani Oko? śmierdzi i tyle !!! i jeszcze myśli że jest fajna bo prowadzi lekcje z jakąś książką
Bywa, ?e nie jestem szczera ...
Czasem zwyczajnie k?ami? .
Bywam ma?ostkowa .
Cyniczna i bezduszna .
Os?dzam bez lito?ci .
Bez serca i mi?o?ci .
Miewam nieczyste intencje .
?ami? w?asne zasady ...
egoistka i tak egoistka a więc mogą być 2 formy ... egoistka i tak egoistka lub egoistka i tak egoistką możliwe że mi się alt nie wcisnęło no nie ?? pomyśl troche .... a to że jestes egoistką to fakt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum