a ty grasz w K&M czy K&M TPR ... bo bez dodatku to z palcemw d***e moge przejść ale w dodatku to te pajace są dookoła mnie i są tak niepełnosprytni że ten zielony to ma niektórych swoich pajaców pod moim spichlerzem ... nie ubije go bo z całą flotą sie chłopak zejdzie i będzie *** a w normelnej wersji to mam most by sie bronić
gierka pierwsza klasa to była moja pierwsza gra respekt dla niej mam z dodatkiem. Jak na czasy kiedy została wydana to była wielkim hiciorem ale widze że i teraz jest nadal popularna (gram w nią od 4 lat jak wszystko inne mi się znudzi gierka jest nie do zdarcia)
wez komp to taki leb ze gra wedlug schematu a wiem bo widze jego mafie wprzed górą
2 szyki sa reszta w rozsypce po planszy ale nie gra to jest full wypas
w dodatku teraz rare sporo by sie instalke na rs sprzedawało jak chce ktos to selne 100 mil ea ( joke )
Combat: 40
Profesja: Wojownik
Nick: Ivanhoe mar
Members: nie
Wysłany: 2006-08-25, 18:59
JA nie mam frajerowaty patoku !!!!!! Masz mi pozyczyc !!!!!!! Ale nie tak ze do mnie przylazisz i intslaujemy a potem gramy np: W WoWa lub Lineage bo chcesz zobaczc ta gre!!
Po porstu pozycz ! i ci oddam
[ Dodano: 2006-08-25, 20:00 ]
JA nie mam frajerowaty patoku !!!!!! Masz mi pozyczyc !!!!!!! Ale nie tak ze do mnie przylazisz i intslaujemy a potem gramy np: W WoWa lub Lineage bo chcesz zobaczc ta gre!!
ja w odroznieniu od thoxa przeszedlem cala pierwsza kampanie druga kampanie i 5 misji tych dodatkowych ....szkoda tylko ze sa kody do tej wspanialej gry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum