pawlos10 ja cie teraz bardzo lubie za tą syge:D nie zmieniaj jej ok ? || dzięki przez jakiśczas nie będe zmieniał chcesz to ci moge przesłać cały folder z takimi tapetami , jakieś nutki są i jest jak zrobić filmowego żurawia --> opis po angielsku i nie kapuje o co chodzi ;P
Bywa, ?e nie jestem szczera ...
Czasem zwyczajnie k?ami? .
Bywam ma?ostkowa .
Cyniczna i bezduszna .
Os?dzam bez lito?ci .
Bez serca i mi?o?ci .
Miewam nieczyste intencje .
?ami? w?asne zasady ...
Omg! Ale trzeba przyznać, że druga seria gorzej chyba sie nie mogła sko?czyć... Nic się nie wyjaśniło, nawet nie wiadomo czy Lincolna w ko?cu uniewinnili czy nie... ehhh. Pozostaje tylko czekać na 3 serię.
Oficjalna premiera 3 sezonu Prison Break jest zapowiedziana na 29 sierpnia 2007 r.
Producenci zapowiadają, że trzeci sezon bedzie ostatnim.
Widzowie będą mieli okazję oglądać większość dotychczasowych aktorów. A tu ważna sprawa: "Sarah Wayne Callies (grająca dr Sarę Tancredi) jest w ciąży, dlatego jej postać będzie pojawiać się w serialu tylko do pewnego momentu. Potem na jakiś czas zniknie z ekranu. Nie potwierdzono jednak śmierci jej postaci". Inne info mówi, że "Sara Tancredi pojawi się dopiero w późniejszych odcinkach III sezonu, ze względu na ciążę aktorki, ma ona wyznaczony termin porodu na późne lato co zbiega się z premierą III sezonu. Scheuring [scenarzysta i producent wykonawczy serialu] oznajmił, że tymczasowe zniknięcie Sary pasuje do wątku, lecz nie potwierdza pogłosek, że Sara będzie porwana". Nieźle raz ze zginie raz ze porwana - w sumie to nie wiadomo co wymyślą.
"Na pewno umrze Benjamin Miles 'C-Note' Franklin (Rockmond Dunbar). Aktor wcielający się w tę postać podpisał umowę na jedną z głównych ról w nowym serialu".
"Scheuring stwierdził, że William Fichtnear grający agenta Mahone, w tej roli bardzo mu się spodobał, więc jego obecność w III serii jest bardzo prawdopodobna".
"Pojawią się natomiast co najmniej cztery nowe osoby. Dwóch mężczyzn oraz dwie kobiety. ?adne z nich nie będzie narodowości ameryka?skiej. Ich nazwiska zostaną przedstawione publiczności po castingach, które rozpoczną się w maju".
I tu wiadomość, która mnie osobiście troche niepokoi: "Pojawi się nowa postać kobieca. Ma ona być kobiecym uosobieniem Michaela w kwestii intelektu. Rozkocha w sobie jednego z bohaterów". Oby nie przekombinowali z tymi geniuszami:)
Akcja trzeciego sezonu w większosci rozgrywać sie bedzie poza granicami USA.
I chyba najważniejsze info dla wszystkich miłośników PB: Większość (90%) wątków z II sezonu ma zostać rozwiązana. "Widzowie dostaną zdecydowane zako?czenie/zamknięcie opowieści, jednak pozostawimy ich w przekonaniu, że część wątków nie do ko?ca znajdzie rozwiązanie" (P. Scheuring). Oby to była prawda i zeby producenci nie polecieli na ilość (czyt. kasę) i nie zepsuli do ko?ca wspaniałych wraże? po tym świetnym serialu!! Pozdrawiam miłośników!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum