Wysłany: 2006-03-23, 18:35 The Elder Scroll: Oblivion
Otóz 2 dni temu wyszła ta 4 częśc TES. Jak narazie najlepiej zapowiadająca się gra na Ziemi! pare godzin po wyjściu była już w necie :D Przed paroma minutami zainstalowalem ja zaraz okaze sie czy jedna z najlepszych serii nie skopala nic w tej otoz pieknej grze.
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-03-23, 23:02
Grałem w Morrowinda, z kilkoma hmmm...upgrade'ami dodałem sobie smoczego jeźdźca, Nocne Elfy z W3, jakąś rasę Seraphinów i kilka domków dla siebie I było fajnie.
A z tego co tam widziałem o Oblivionie, to chyba na mój komputer się nie nadaje za dobra
hehe na sprzecie:
amd atlon 2400box
1024ddram
radeon 9600pro 126mb (stara wersja czyli ta lepsza bo teraz nowe 9600pro sa do dupy)
reszty chyba nie trzeba dziala na full low, i przy wiekszych rzezach lekko sie tnie. dodam ze system ma juz jakis ponad rok wiec jest zasyfiony jak syf.
Ja se zamówiłem edycje kolekcjonerską, i już nie moge sie doczekać żeby weść do świata The elder of scrolls i poświęcić znów pół roku mego życia na zwiedzaniu tego wielkiego świata
JA KOCHAM THE ELDER OF SCROLLS
Ps. MORROWIND THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Specjalnie dla gieki kupiłem se athlona64 3200 i 1024 ramu. (spory wydatek). Karte graficzną mam bardzo dobrą więc jeśli mi gieka na full detail niebędzie chodziła to wyrzuce kompa przez okno!!!
No może troche przesadziłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum