Combat: 91
Profesja: Wojownik
Nick: Reset12
Members: tak
Wysłany: 2006-08-06, 15:26 Fr00b... UwAgA <lol>
to było tak:
pewnego, pięknego, deszczowego dnia Marki1221 postanowił załorzyc sobie membersa. No wiec niewiedział jak to uczynić wiec wybrał sie w odwiedziny do piotrka007.Dał mu kase i powiedizał ze bede miał membersa dzisiaj wieczorem. Juz byłem ucieszkony ze bede miał membera ale miałem słaby total.No wiec wszedłem na gg i wlaczyłem rs'a zeby trenować total. Aż tu nagle odezwał sie do mnie mój stary kolega i powiedział że skonczył grać w rs'a bo bedzie teraz grał w MU. I dał mi swoje konto z 94 wc lvl .Wiec odrazu pobiegłem do piotrka i zmieniłem plan ze załorze sobie membersa na reset12. Powiedzieł że ok . I juz wieczorem miałem na reset12 membersa. I tak wiec marki1221 <wstretny nick> zmienił <na ładniejszy nick> na reset12 .
Jednym słowem mutacja nicka.
Ostrzegam!
Uwarzajcie na mutacjie nicków bo to jest głupie
ja oczywiście że mam i nie daje się oskubać z konta
Cytat:
niektórzy podobnie robią oddają konta innym bez rzeczy a po tygodniu odzuskują sobie je to wiesz
taka informacja jest dla tych co zaczynają grać w rs i chcą dobre konto, ci co dają przezucają itemki i dają a po 1 tygodniu za pomocą pyta? takiemu noobowi zabierają bo cłopak nie wie że coś takiego jest ( są tacy co sprzedają konta takim noobom )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum