Kto wie co trzeba robic zeby miec jakiegos eventa ?? bo nigdy nie moge trafic np na tą czapeczke z piorkiem widzialem 10 lvl z ta czapka i czapka mikolaja wkurza mnie to bo ja juz sporo siedze i kopie itp... a tu dupa
ale czasami widze ze najwiecej eventow maja te autowoodcutery itp. zawsze maja jakies czapeczki. Mi sie zdaje ze one przychodza jak sie pracuje albo cos...
Jaguarx18
Combat: 132
Profesja: Wojownik
Nick: Laki
Members: tak
Wiek: 37 Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 406 Skąd: Kazimierza Wielka
Wysłany: 2006-12-03, 00:22
eventy jak skicek napisał są losowe.... czapka mikołaja jest do sprzedania za 30m......
ale w zaleznosci co robisz to takiego dostajesz eventa np. zakopujesz kosci przewaznie wyskakuje zombi albo shade albo ten od grobów.....
[ Dodano: 2006-12-03, 01:02 ]
a co do czapki z piurkiem to pare razy widziałem jak kolesie którzy stali w miejscu kolo fontanny w varroc mieli własnie tego eventa co daje ta czapke..... ale czy to akurat to, to niweim.
Kiedys tez myslalem ze eventy od czegos zaleza... i zaleza w minimalnej czesci jak wykonujesz jakas prace baaardzo dlugo. Jednak czesto zdarzalko mi sie ze old man wyskakiwal mi podczas normalnego chodzenia z miasta do miasta.. W walce dwa razy mialem eventa.. raz jak walczylem z lesserem wyskoczyl mi old man... A drugi raz na ice knight zaby mi sie pokazaly ale nie moglem pogadac bo walke mialem :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum