jak mam zdobyć te tikety niemoge wejść do tego portu phastmys i jak można gringować kości żeby mieć te bilety potrzebane to tego qestu a żeby móc grindować to teba jakiegoś qesta przejść jak tak to jakiego?
Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 19 Lut 2006 Posty: 2783 Skąd: Poznan
Wysłany: 2007-01-19, 11:31
musisz mieć przy sobie:
4 kości (byle jakie)
4 garnki (pot'y)
4 wiadra
1. Idziesz na górę (patrz mapa) i tam wrzucasz kości do maszyny. Następnie pociągasz za dźwignię. I teraz powinieneś wziąźć z tamtąd zgrindowane kości. Automatycznie pojawią się w garnku. I tak odrazu 4 razy.
2. Teraz zejdź jak najniżej się da drugą drabiną (patrz mapa). Trzeba chodzić w kółko. Gdy już będziesz przy takich "bagnach" to użyj wiadra na takie coś zielone co zaraz na brzegu się "gotuje". I tak napełnij 4 wiadra.
3. Teraz już wyjdź z podziemi i na samym środku pomódl się. Gdy już się pomodlicz to pogadaj z DISCIPLE (czy jakoś tak). Dostaniesz od niego 20 ecto-tokenów.
dzięki michalinho a mam jeszcze jedno pytanko ażebywejśc do tego portu to trzeba wykonać jakiegoś qesta bo tam jest jakaś bariera i ja niemoge jej przekroczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum