RejestracjaRejestracja
ZalogujZaloguj
GrupyGrupy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Barti108
2009-03-11, 15:57
logo z napisem harddemon
   
Gomez 

Combat: 85
Profesja: Wojownik
Nick: bieniasek
Members: tak
Dołączył: 13 Sty 2007
Posty: 6
Wysłany: 2007-01-13, 10:28   logo z napisem harddemon

witam widze ze są tu tobzi graficy jezeli jakis chce sie wykazac ,pokazac ze jest dobry niech zrobi logo z napisem harddemon taki na logo np. klanu
 
     
Skicek 
PC for ever



Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak
Wiek: 28
Dołączył: 16 Lut 2006
Posty: 3713
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2007-01-13, 12:29   

za free ja czasu nie bede marnowal ktorego mam bardzo malo sory
____________________________________________________________________

Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.

Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach

 
 
     
Gomez 

Combat: 85
Profesja: Wojownik
Nick: bieniasek
Members: tak
Dołączył: 13 Sty 2007
Posty: 6
Wysłany: 2007-01-13, 13:34   

a za 10k ? w dziale moja twurczos zrobiles tyle tego a mi 1 niechcesz prosze
 
     
Skicek 
PC for ever



Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak
Wiek: 28
Dołączył: 16 Lut 2006
Posty: 3713
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2007-01-13, 13:37   

zobacz sobie ze tamto jest z wakacji i tego okresu wtedy czas mialem a teraz nie mam za duzo do nauki pracy itd
____________________________________________________________________

Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.

Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach

 
 
     
Gomez 

Combat: 85
Profesja: Wojownik
Nick: bieniasek
Members: tak
Dołączył: 13 Sty 2007
Posty: 6
Wysłany: 2007-01-13, 15:22   

to nic sie nieda zrobic ???
 
     
Patok 


Nick: Tripin pl
Members: nie
Wiek: 27
Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1607
Skąd: Kielce
Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2007-01-13, 15:40   

gomez wiesz nikomu sie nie chce odwalac za kogos roboty... tak to juz jest... nic za darmo :/ ja bym mógł zrobic ale nie mam talentu
____________________________________________________________________



 
 
     
Skicek 
PC for ever



Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak
Wiek: 28
Dołączył: 16 Lut 2006
Posty: 3713
Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2007-01-13, 20:54   

w zaleznosci ile zaplacisz moze byc w grze chociaz i tak malo gram... to takie moge zrobic logo
____________________________________________________________________

Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.

Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach

 
 
     
Gomez 

Combat: 85
Profesja: Wojownik
Nick: bieniasek
Members: tak
Dołączył: 13 Sty 2007
Posty: 6
Wysłany: 2007-01-14, 07:57   

dam 10k

[ Dodano: 2007-01-14, 07:58 ]
jak szczesz potok to zrub za free bede wdzieczny
 
     
Patok 


Nick: Tripin pl
Members: nie
Wiek: 27
Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1607
Skąd: Kielce
Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2007-01-14, 11:47   

spoko tylko daj mi link do ( no nie zapomnialem nazwy ) ten jakby zaawansowana wersje painta ;)
____________________________________________________________________



 
 
     
Gomez 

Combat: 85
Profesja: Wojownik
Nick: bieniasek
Members: tak
Dołączył: 13 Sty 2007
Posty: 6
Wysłany: 2007-01-15, 16:03   

niemam zadnego linku :P chodzi o acrobe phoroshop ci ?
 
     
Patok 


Nick: Tripin pl
Members: nie
Wiek: 27
Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1607
Skąd: Kielce
Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2007-01-15, 16:20   

nio chyba własnie nie pamiętam :P
____________________________________________________________________



 
 
     
Polacy4 

Combat: 123
Profesja: Skiller
Nick: Ernestkeimh
Members: tak
Wiek: 24
Dołączył: 03 Paź 2006
Posty: 1823
Wysłany: 2007-01-15, 18:04   

adobe photoshop -.-
 
     
Patok 


Nick: Tripin pl
Members: nie
Wiek: 27
Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1607
Skąd: Kielce
Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2007-01-15, 18:07   

a jakiś link czy poprostu instalki.pl ;)
____________________________________________________________________



 
 
     
pawlos10 

Combat: 110
Profesja: Wojownik
Nick: pawlos10
Members: tak
Dołączył: 28 Lut 2006
Posty: 2005
Skąd: niu dżerzi
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2007-01-15, 18:55   

po prostu instalki.pl chyba żę twój jakiś znajomy ma ten programik ;)
____________________________________________________________________

Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.



03.05.2007r. godz. 22:26 -- I orgazm Kuby
20.07.07r. godz 19:41 -- II orgazm Kuby
 
     
Patok 


Nick: Tripin pl
Members: nie
Wiek: 27
Dołączył: 23 Lip 2006
Posty: 1607
Skąd: Kielce
Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2007-01-15, 21:42   

jeżeli zrobie to logo to dam znać
____________________________________________________________________



 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 11