Jaguarx18
Combat: 132
Profesja: Wojownik
Nick: Laki
Members: tak
Wiek: 37 Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 406 Skąd: Kazimierza Wielka
Wysłany: 2006-03-25, 00:58 world of warcraft
Potrzebuje pomocy a mianowicie szukam programu dzieki ktoremu mozna grac w ta gre na singla albo jakies servery pirackie jak mozecie pomudz to by bylo super
Combat: 40
Nick: Ivanhoe mar
Members: nie
Wysłany: 2006-08-15, 09:24
Dobra dam wam intruckje jak grac na prywatncy hserverach WoWA (World of warcraft)
1.Znajdzcie sobie server http://www.wowstatus.net/serverlist.php to jest strona z Priv serverami
2.Zapisz sobie jego adress
3.Jak masz zainstalowany WoW to znajdz realm list
4.Wpisz tam adress Np:Set realmlist lole.445.pl taki moze adress byc
tylko pamietajcie Musi bys Set realmlist Ja osobiscie Gram na orginalu bo jest lepszy
[ Dodano: 2006-08-18, 19:16 ]
Jak by ktos gral na Orginalu to Grajcie na Servie "the venture co" mam tam postac i jest duzo polakow! ale radze wam grac Aliesami Bo jak nie to dokopie hordzie
Lol wtrace sie bo gralem u kumpla, niepolecam tej gry na orginalu bo placi sie 60 zl za miesiac , a na pirackich duzo cziterow jest... i latwo jest hacki znalesc ogolnie gra 7/10
Combat: 40
Nick: Ivanhoe mar
Members: nie
Wysłany: 2006-12-12, 18:13
PRzepraszam some pl ale u nas w polse placi sie 100zl za 2 miesiące . nie radze grac z powodu uzaleznienia. nie gralem miesiac !nie wytrzymuje! wchodze na forum o WOWie .
lepiej nie zaczynac bo to jest jak narkotyk. Teraz na GW sie przerzucilem
Skicek napisales ze trzeba sciagnac pogram do tworzenia serwerow.. Mozesz mi powiedziec (albo ktokolwiek inny) skad wziasc ten program?? Najleiej zeby ktos napisal mi link albo chociaz nazwe i wytlumaczyl jak to zrobic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum