Wysłany: 2006-02-18, 22:38 DOSTALEM BANA W RUNESCAP!!:(
LUDZIE DOSTALEM BANA NIE WIEM ZA CO POMOCY!!CHYBA DOSTALEM NA 3 DNI TAK Z TEGO WYNIKA OTO LIST Z JAGEX:
Hi Hubercik90,
You have been caught being verbally abusive to another player in the game.
Please refer to article number 1 in the rules:
Rule 1: You must not use any language which may be considered by others to be offensive, racist or obscene.This behaviour will NOT be tolerated in RuneScape.
Our report abuse system means there is no chance of your getting away with breaking the rules anymore.
Please make sure you have read the rules on conduct found in the RuneScape Manual at: http://www.runescape.com
These rules are being strictly enforced and must not be broken.
There are now TWO 'black-marks' against your account, and you have been banned from the game for 3 days. Any further incidents of you breaking the rules WILL result in further action being taken against you.
Widzisz i po co przeklinales?
w rulesach masz 1 zasade: nie obrazac nie przeklinac nie robic rzeczy nazistowskich,rasistowskich! ty RASISTO!!! jestem zaskoczony!
no fajnie swietnie ale jak taki tuten mnie wyzywal to nic nie dostal .Jak napotkalem polaka co mowil o mojej rodzinie itd glowno nic mu sie nie stalo.Przeciez ja nikogo teraz nie wyzywalem najwyzej tutensztajna ale tak to nikogo =\ .
Skicek albo ktos moglby mi porzyczyz 180k na mojego pure agnitum pl bo chce kupowac full rune za 180k a sprzedawac za 200k i kupic lobki itd.Obiecuje ze ci w srode(bo wtedy mnie odbanuja) oddam forse blagam.Oddam nie ukradne.
hubercik- tutenowi nic sie nie stalo bo ich o tym najprawdopodomnie nie ponformowales o tym. nastepnym razem jak ktos Cie wyzwie to zrob screena i maila do jagexu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum