Wysłany: 2008-03-31, 18:21 laska z podziemi babarian plis help
chcem zrobic sobie taką laske z 4 cześci z podziemi barbarian. Mam robi minotaura i połączyłem jurz dwie laski ( jedna wypadła mi z takiego skorpiona na 2 lvelu, a droga z takiego hipopotama z rogami na 3 lvelu ) jakiej jeszcze części mi brakuje i z jakiego potwora wypada?
wiem jak wygląda poszczegulny potwur i nie musisz mi tłumaczyc jak wyglądahją ale dzięki. a co do ortografi mam dysortografie i nierzyczesobie takich uwag i jeszcze jedno jak zdobęde Skull left half to aby wypadła mi częśc czaszki czy musze odłorzyć
Skull left half do banku czy po prostu dalej walczyć ??
wiem jak wygląda poszczegulny potwur i nie musisz mi tłumaczyc jak wyglądahją ale dzięki. a co do ortografi mam dysortografie i nierzyczesobie takich uwag i jeszcze jedno jak zdobęde Skull left half to aby wypadła mi częśc czaszki czy musze odłorzyć
Skull left half do banku czy po prostu dalej walczyć ??
Wybacz ,nie wiedziałem ,że masz dysortografię.
Jak ci wypadnie to walcz dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum