Nie mów, żeś jest leniwy
Wiem, że jesteś szalony
Jastrzębie chowają swe szpony pod skrzydła, tak, by nikt już ich nie widział
Używam wyobraźni
Rzeczywistość mnie drażni
Cały czas uczę się
Dlatego nie dziwne, że czasem mogę się mylić
Nie mów, żeś jest leniwy
Wiem, że jesteś szalony
Jastrzębie chowają swe szpony pod skrzydła, tak, by nikt już ich nie widział
Używam wyobraźni
Rzeczywistość mnie drażni
Cały czas uczę się
Dlatego nie dziwne, że czasem mogę się mylić
Cytat:
> Czy ma Pan coś przeciwko osobom niepełnosprawnym?
Absolutnie nic. Od razu może zastrzegę, żeby nie musieć się powtarzać: przeciwko blondynkom też nic nie mam. Natomiast za posłami generalnie nie przepadam.
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-08-05, 10:32
enchantowane ringi są p2p only...
a jesli ci chodzi o coś co dodaje bonus do str do ammy of str
a jedynym ringiem na f2p, który daje cokolwiek jest explorers ring (kłaniają się achievement diary) odnawia 3 razy na dzie? 50% energii (czyli możesz dłużej biegać), daje 30 low alchów (zmienia rzeczy w pieniądze), teleportuje na pole kapusty nad port sarim i jeśli robisz air runy dorabia kilka (0-5) za darmo (ja próbowałem to tylko na air runach więc nie wiem czy na innych też działa)
Nie tylko, dodaje też do wszystkich run wyrabianych na f2p, co do p2p - nie wiem. No i, najważniejsze (dla mnie), dodaje +1 do magii w ataku i +1 do prayera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum