Pisząc "walka" chodzi ci o walkę wręcz? Zakładam, że tak.
Walka wręcz - Ja go pokonałem właśnie tym sposobem, chociaż robiłem to na 55-60 cmb i rozwijałem się tylko w melee. Sposób całkiem skuteczny, ponieważ możesz nosić tą tarczę, która redukuje obrażenia zadawane przez smoczy oddech.
Walka dystansowa - Polecana przez większość graczy. Słyszałem, że jest jakiś safe point, gdzie dosięga cię chyba jedynie ognie. Jednak nie masz możliwości noszenia anti-dragonfire shield
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-09-02, 06:08
ale na melee lepiej z full addy (+ rune scimi), niż z full rune - po prostu jest łatwiej, bo smok, ogniem zadaje ci mniejsze hity (średnio o 3), a z melee, hity prawie nie rosną (średnio 1), sprawdzałem, i z full addy i z full rune (dla zabawy kilka razy ), i potwierdzam to
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-09-02, 17:49
a ten attack na flesh crawlerach 2 lvl SoS, z wędką i piórkami - i uzupełniając ich zapas, jak się sko?czą
Magikwody Pl napisał/a:
-Rune scimitar+
-Full addy √
- strenght potion +
-Cały inwentarz swordfishy +
-60 coins x (kolege który weźnie 120 coins i sworda da ci 30 na popłyniecie na wyspę, a potem sworda, żeby jednak był full inv)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum