powiem to tak , robie inną postac runescape poniewaz moja nazwa jest do dup*(lol)..
stworze nową i lepszy nick zrobie go memberem i moj kolega ktory jest tej gry maniakiem(lol) to bedzie na niej gral i mi zrobie poziomy , ale mam problem nie moge sobie wymyslec nicku?chcialbym abyscie mi troche pomogli bo cis nie moge wymyslec wiem ze to glupie ale to jest trudne do wymyslenia bo to bedzie nick na cale zycie runescape(lol)
A mi tam siemój nick podoba. Chciarz niektórzy mówią ze rachim to brzmi jak żydowski rabin=]
Mysle ze nie masz co zkładac nowej postaci i robic wszystko na nowo. Masz orginalny nick i przedewszystkim SWóJ!!!!!! A jak ci ktos wymyśli to juz nie bedzie to samo... ale jak chesz.
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-03-11, 20:13
Zgadzam się z Rachimem, chociaż ja bym zmienił swój nick na bardziej polski, bo tak to czasami sie zdarza że kumpel mi napisze na fl ,,Hi how its going m8??''
tylko ze mi sie moj nic nie podoba ale moj kolega jak by mi zrobil te poziomy co ja mam w miesiąc a on jest taki maniak ze z 12h dziennie gra no to moze bedzie
ja nie lubie miec nickow typu cos tam i liczba albo dopisek pl itd wole niec normalna nazwe skicek. bo to jak to wyglada jak bym wolal na kogo w realu "elo piotrek pl" beznadzieja poprostu :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum