więc pochodizlem po mapce i pojawila sie strzalka do tego budynku poszedłem do niej i drzwi sie otworzyly no i gadalem z tym gosciem i pojawila się strzalka to takiej drabiny na dół
i poszedłem nia i trafilem do podziemi poszedłam za strzalkoł do gościa gadalem z nimi zebrAŁEM TE dwa surowce poszedłem do kuzni i wydobylem sobie 6 brązu potem pojawila się strzalka do takiego (bar brązu) moglem kupic wszystko kliknelem na to ale brązu mi nic nie ubyło ani nie dostalem tej (zbroji,broni . itp. ) no i potem nie było żadnej strzalki i niewiem co mam robic:( jest tam jeszcze taka brama do kturej nie moge wejsc a inni wchodza co mam teraz zrobic .............czekam na odpowiedz ®®®®®®®®™
[ Dodano: 2008-10-04, 09:10 ]
więc pochodziłem po mapce i pojawiła się strzałka do tego budynku poszedłem do niej i drzwi się otworzyły no i gadałem z tym gościem i pojawiła się strzałka to takiej drabiny na dół
i poszedłem nią i trafiłem do podziemi poszedłem za strzałko do gościa gadałem z nim zebrałem TE dwa surowce poszedłem do kuźni i wydobyłem sobie 6 brązu potem pojawiła się strzałka do takiego (bar brązu) moglem kupić wszystko kliknąłem na to ale brązu mi nic nie ubyło ani nie dostałem tej (zbroi,broni . itp. ) no i potem nie było żadnej strzałki i nie wiem co mam robić:( jest tam jeszcze taka brama do której nie mogę wejść a inni wchodzą co mam teraz zrobić .............czekam na odpowiedz ®®®®®®®®™
99 Cooking: 13 VI 2010 99 Firemaking: 17 X 2010 99 Defence: 2 II 2011 99 Hunter: 11 III 2011:
99 Magic: 13 IV 2011 99 Hitpoints- 15 VII 2011 99 Attack- 27 XI 2011 99 Strength- 18 I 2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum