Combat: 80
Profesja: Wojownik
Nick: Herson234
Members: tak
Wysłany: 2008-11-12, 20:28 Biała Zbłoja
Chcę zdobyć białą zbroje ale muszę zrobić quest recruitment drive aby go zrobić muszę zrobić 2 questy.Pierwszy zrobiłem nazywał się druidic ritual.A drugi quest nie mogę go znaleźć.A pisze mi że nazywa się Black Kinght s Fortreess quest. Błagam pomocy!
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2008-11-12, 21:26 Re: Biała Zbłoja
Herson234 napisał/a:
Black Kinght s Fortreess
Nie możesz znaleźć, bo zapewne szukasz go na liście p2p quests.
BTW Nie dostaniesz "białej zbroi" od razu po queście Recruitment Drive. O ile dobrze pamiętam to na kolejne jej części będziesz jeszcze musiał zasłużyć się u białych rycerzy zabijając czarnych z wspomnianego questa f2p.
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2008-11-14, 13:16
Omg...
Quest Black Knights Fortress jest dla f2p, czyli dla graczy free (jesteś nim jeśli nie wysłałeś kasy na p2p, nie masz memba, nie wykupiłes kredytu itp...). Na liście questów w grze jest on na peirwszej pozycji pod nagłówkiem "free quests". Nie zrobiłes go czyli napis jest czerwony. Na portalu PC jest on w dziale "F2P quests" czy jakos tak.
Teraz rozumiesz?
Trudne? To jak ty chcesz robić Recrutimet Drive, który w całości polega na logicznym myśleniu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum