Combat: 80
Profesja: Wojownik
Nick: Herson234
Members: tak
Wysłany: 2009-02-01, 11:45 Fremennik Trials
Błagam mam duży problem,nie wiem jak zabić ducha w queście Fremennik Trials.Dał mi "Sigli the Huntsman" talizman kiedy na niego klikam piszę "The talisman guides you south -east. Wiem że to mi pokazuje gdzie on jest ale, nie wiem jak go złapać. No bo jak mi to pisze gdzie on jest to tam idę ale nikogo nie ma.BŁAGAM O POMOC!
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2009-02-01, 12:13
na S-E od relekki jest taki szary obszar na mapce jak ostatnio robiłem tego questa mój duszek tam był musisz tam wejść i wcisnąć locate na talizmanie, wtedy powinien ci się pojawić
Wybryk
Combat: 84
Nick: Dybryk
Members: nie
Wysłany: 2009-02-01, 12:38
Ja ci powiem, że to był moment z którym się męczyłem najdłużej, ja go spotkałem na samym ko?cu lasu, na południu, zupełnie nie używając talizmanu. Trzeba mieć po prostu szczęście, bo takie śledzenie talizmanem nie ma sensu, ten duch się szybko przemieszcza.
ja tak samo jak kolega wyżej... męczyłem się z tym najdłużej z całego questu najpierw chodziłem i szukałem go z pomocą talizmanu, później wkurzyłem się i biegałem po tym lasku i mi się udało go znaleźć przypadkiem
Ja nie miałem problemów, szybko mi się pojawił. Zastosowałem się do opisu quest z tip.it :
Cytat:
Follow the directions the talisman gives you, when you think you're in the right area, just run around like crazy, clicking your talisman all the time, and the Draugen will appear some time.
Czyli jak dojdziesz do miejsca gdzie powinien być Draugen, masz biegać dookoła jak szalony klikając na talisman to się pojawi : P
Błagam, prubowałem waszych rad ale nic nic nic, błagam o pomoc!
co mamy jeszcze poradzić ? już ci napisaliśmy jak my to zrobiliśmy więc co jeszcze chcesz... mamy ci powiedzieć "nie graj w rsa bo to za trudne" ? czas żebyś sam wymyślił na to jakąś koncepcje jeśli nasze nie pomagają...
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2009-02-01, 21:32
Powiem tak: Chyba każdy kto robił tego quest'a miał z tym niemały problem. Też się wkurzałem, bo chciałem szybko quest'a zrobić, ale tu nie ma innej rady niż kierowanie sie talizmanem. Co kilka korków lokuj talizman i idź we wskazanym kierunku. Jak kierunek nagle się zmieni, to znaczy, że duch jest blisko, a jeśli blisko niego będziesz i naciśniesz na talizman to się pojawi.
Nie wiem czy wszystko dobrze pamiętam, ale jakoś tak to było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum