Wybryk
Combat: 84
Nick: Dybryk
Members: nie
Wysłany: 2009-03-06, 17:32
Wg mnie natomiast Noc Kruka była jedną z gorszych... "Podstawka" dwójki była moim zdaniem najlepsza. A co do Zmierzchu Bogów (albo jak kto woli Boguff ) tamtejszy system walki jest tak skopany, że jak się bardziej postarasz to gołymi pięściami ubijesz potwora o wiele lepszego od ciebie...
Zdecydowanie najlepsze czesci sa 1 2 i noc kruka we wszystkie lubie grac
Lord Hagen70
Combat: 135
Profesja: Wojownik
Nick: Lord Hagen70
Members: tak
Wysłany: 2009-03-17, 23:27
moim zdaniem najlepsza część to podstawowa 3... najwięcej godzin rozrywki i wreszcie możliwość zwalenia zadania i przejścia gry na kilka innych sposobów. Gothic 3 ZB to fail zlagowane, nudnawe, npc znikają, gra zaczyna sie głupio jak juz w 3 robią kilka zako?cze? to w ZB powinno być kilka początków a nie tylko wątek z adanosem...
gothic 1 to jest ten klimat gry ;d
2 też podziwiam za klimat i no nie wiem podobał mi się
Combat: 82
Profesja: Wojownik
Nick: Certus 2
Members: nie
Wysłany: 2009-03-26, 20:44
Gothic 3 Zmierzch ,,Bugów'' jest do niczego... poczytajcie recenzje w CD-A porządnie gierka dostała... Gothic 2 rulez i koniec. Z tego co pamiętam w jedynce sterowanie było do bani (o mało sobie palców nie połamałem...)
Gothic I żądzi .. Fabuła wymiata .. nie wiem czy słyszeliście ale podobno ma wyjść dodatek do jedynki. Nie mogę się doczekać. Mam tylko nadzieję że tego nie spaprają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum