Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak
Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2009-06-19, 20:29 Zmiany na forum
Pozmieniałem trochę układ działów i rodzaj for. Główną myśla tych zmian była lepsza dostępność do działu z artykułami i pomocy, lecz czy to wyjdzie, przekonamy się w praktyce. Prosiłbym o dalsze sugestie z waszej strony, co byście dodali, co wyrzucili a co poprawili. Temat zostawiam otwarty dla wszystkich aby każdy mógł wprowadzić tutaj swoje złote myśli
PS. Powiększyłem trochę SpamBox z myślą o naszych spamerach
Cytat:
> Czy ma Pan coś przeciwko osobom niepełnosprawnym?
Absolutnie nic. Od razu może zastrzegę, żeby nie musieć się powtarzać: przeciwko blondynkom też nic nie mam. Natomiast za posłami generalnie nie przepadam.
Hagen ale portal dazy do tego by wlasnie byl czyms takim jak zybez po to opisy potworow itp Moim zdaniem nie potrzebny jest dzial Kupno Sprzedaz Wymiana o ile jeszcze takowy istnieje
Popieram Lorda Hagena70. Bazę danych przedmiotów i potworów można usunąć, bo:
1. Nikt jej nie robi, a to jest mnóstwo roboty. Radzą z nią sobie tylko takie wielkie portale jak zybez czy tip.it, ponieważ mają mnóstwo ludzi do pomocy, którzy informują o dropach jakie mieli itd.
2. Nawet te kilka wpisów, które są teraz, już jest nieaktualnych.
3. Sko?czyłoby się wrzucanie przez nowych użytkowników postów zerżniętych z innych serwisów.
4. Nie ma sensu wynajdywać koła po raz drugi. Baza danych jest już na tip.it i zybezie i tak ich nie dogonimy, a do jej używania nie trzeba dużej znajomości angielskiego. Najwyżej jeśli ktoś będzie miał problem z jakimś przedmiotem, to zapyta o niego tutaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum