Combat: 65
Profesja: Skiller
Nick: badyleq
Members: nie
Wiek: 31 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 66 Skąd: przybywasz?
Wysłany: 2010-05-07, 18:57 pewien dodatek apropo solucji do Runecraftingu
Zauważyłem, że nie jest to napisane na portalu w solucji o Runecraftingu, więc piszę tu. Może uznacie to za nieważny szczegół i nie wyedytujecie tej informacji, ale może... A więc przechodząc do sprawy. Zauważyłem niedawno, że po wytworzeniu run w ołtarzu pokazuje się pewien napis, a mianowicie :
co oznaczałoby, że posiadanie ringu, który dostaje się po Achievement Diary : Lumbridge/ Draynor, wspomaga wytwarzanie run. W moim przypadku, zamiast dostawać 56 run earth na 43 poziomie Runecraftingu ( czyli współczynnik x2 ), dostaję w granicach 64-78 ( może to być mniej lub więcej, ale chyba tyle jak na razie mi wychodzi minimum i maximum ). Ta granica podnosi się z każdym poziomem runecraftingu. Można taką informację dodać zarówno w solucji o Runecraftingu ( w przydatnych przedmiotach ) jak i o Achievement Diary ( w nagrodach ), więc jeśli weźmiecie moją uwagę za słuszną, możecie to zrobić. Pozdrawiam, badyleq.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum