Wysłany: 2010-04-17, 18:51 Dungeoneering - własne party
Witam
Interesuje mnie kwestia tego, jak zrobić, by zakładając walane party ustawić mapę średniej wielkości. Mnie zawsze wrzuca na ta najmniejsza i dostaje po 20 expa za floora, jak wchodząc tam, gdzie automatycznie mi dobierają partnera po 1,5k xp
Swoją drogą ma ktoś jakieś metody na expienie tego?
Eta wsjo Czekam na odpowiedzi.
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2010-04-17, 19:08
im więcej ppls w party tym większy dung, jeśli dostajesz tak mało expa zresetuj postępy bedziesz miał za 1 floora około 100-300xp (w zależności od prestiżu)
moja metoda robie party sam/z 1 kolesiem wbijamy na 1 floor (po resecie bo za to sie prestige dostaje), jak najszybciej przechodzimy całego floora
Swoją drogą kiedyś dostałem na jednych drzwiach barykadę, na która trzeba było mieć 120 wc, żeby przejść. Czy na f2p można robić miksturki, które Ci podwyższają skilla?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum