Sader60
Combat: 45
Profesja: Wojownik
Nick: Sader604
Members: tak
Wysłany: 2009-03-21, 12:06 Zarobek
Mam takie proste pytanie.
Czy na portalu będzie dział "Sposoby na Zarobek" albo coś w tym stylu ?
Chętnie napisałbym kilka artykułów związanych z tym działem. ^^
Sader60
Combat: 45
Profesja: Wojownik
Nick: Sader604
Wysłany: 2009-03-21, 13:44
Teraz mam 2 miliony coins a mam 37 lvl Combata ^^ Miałem więcej ale kupiłem rune i adamant set, rune scimitar, rune pickaxe i axe, 100 super str. potions.
Narazie mam tylko 3 sposoby a wczoraj odkryłem jeszcze jeden sposób do którego w ogóle nie potrzeba żadnych skillów ^^
Tym sposobem zarobiłem 200k/h.
Nawet low levele (np. 10lvl) mogą użyć tego sposobu i zarobić sobie trochę
Tyle że ten sposób ma jedną wadę - tylko dla p2p.
Teraz mam 2 miliony coins a mam 37 lvl Combata ^^ Miałem więcej ale kupiłem rune i adamant set, rune scimitar, rune pickaxe i axe, 100 super str. potions.
Narazie mam tylko 3 sposoby a wczoraj odkryłem jeszcze jeden sposób do którego w ogóle nie potrzeba żadnych skillów ^^
Tym sposobem zarobiłem 200k/h.
Nawet low levele (np. 10lvl) mogą użyć tego sposobu i zarobić sobie trochę
Tyle że ten sposób ma jedną wadę - tylko dla p2p.
Najlepszy możliwy sposób na zarobek to merchant, nie istnieje żaden szybszy/lepszy sposób.
Tyle że do merchantingu trzeba mieć trochę gotówki na początek (minimum kilka milionów) no i nie jest to zabawa dla każdego.
Na p2p fajne sposoby zarobienia trochę kasy na początek, bez szczególnych wymaga? skillowych, to zbieranie różnych second ingredients do herblore czy do summon.
Snape grass, blue dragon scale, goat horn dust, mort myre fungi - można na tym szybko zarabiać kasę, tyle że ceny się zmieniają więc raz metoda jest lepsza a raz gorsza.
Po zrobieniu questa Throne of Miscellania i Royal Trouble mamy swoje własne królestwo, którym możemy zarządzać. Można na nim zarabiać całkiem niezłą kasę przy minimalnym wysiłku. Jeśli mamy 65 herblore możemy nieźle zarabiać na sadzeniu snapdragons. Sposobów jest wiele.
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Wysłany: 2009-03-21, 19:15
Mogę zapewnić wszystkich że nie będzie na forum działu "sposoby zarabiania" czy coś w tym stylu, jeżeli masz takie chęci to napisz te artykuły i umieść je w dziale "artykuły" --> "inne". Jeżeli będą dobre zostaną umieszczone na portalu w raportach specjalnych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum