Combat: 84
Profesja: Wojownik
Nick: bodziosol
Members: nie
Wysłany: 2010-06-21, 11:16 Monkey Madness
W Monkey Madness mam znaleźć denturest. Przeszukałem skrzynie z tyłu i tylko znalazłem zapałki, banany i wejście do podziemi. Jak podchodzę do przodu to pojawiają się małpy i trafiam do więzienia. Gdzie znaleźć ten denturest?
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 04 Sie 2008 Posty: 844 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2010-06-21, 11:47
Najpierw przeszukaj 2 nałożone na siebie skrzynie po wschodniej stronie magazynu ( będą się one wyróżniać od reszty ), powinieneś w nich znaleźć Monkey Denturest
i czego tutaj nie wiesz ... to na pewno były 2 skrzynie nałożone na siebie ? Przypominam że musisz to zrobić tak aby małpa w magazynie cie nie zauważyła ... czyli biegaj przy ścianie i uważaj czy małpa jest w pobliżu ciebie
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 04 Sie 2008 Posty: 844 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2010-06-22, 12:38
czytanie nie boli ...
Cytat:
14. Idź teraz porozmawiać z Garkorem, otrzymasz od niego 10th squad signal, jeżeli nie jesteś przygotowany, teleportuj się do banku i weź rzeczy potrzebne ci do walki z demonem ( 195 level ), najlepiej bro? dystansową ( łuk lub magia ), przydatne są również poty oraz food. Kiedy będziesz już gotowy, załóż sygnał 10 drużyny, co spowoduje przeniesienie ciebie do demona. Od razu włącz ochronę przed magią, jeżeli zdecydowałeś się na bron dystansową, biegnij od razu na mostek, tam demon ciebie niedosięganie. Jeżeli przypadkowo byś zginą, biegnij do Zoocknoka, obok niego stoi dwójka gnomów, porozmawiaj z jednym z nich, a on da ci symbol 10 drużyny, dzięki czemu będziesz mógł znów przenieść się do demona.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum