Wiadomo, że PES lepszy, ale jak zainstalowałem nową fifkę 11 to mi szczęka opadła, bo naprawdę warto! Przez 5 lat od 2005 do 2010 Fifa tworzyła TAKIE SAME Fifki Co nowa Fifa dodawali z 2 komentarze z 3 stadiony i to wszystko Porażka to była. W tym czasie PES dalej wymiatał nowościami i świetną grywalnością. Ale ostatnio jak zainstalowałem Fifę 11 to mogę powiedzieć, że jest to naprawdę świetna gra Podoba mi się menu główne Ta nowa Fifa to tak jakby lekko zacofany PES
Umbro nie wiem o co chodzi. Może masz coś z kartą graficzną? Mi się zawsze zawieszał komp jak miałem słabą kartę. Czasami też się wyłączała gra jak w twoim przypadku
Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak
Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2010-12-29, 17:10
Są dwie możliwości:
Jeśli jest to nie-do-końca legalna wersja to najprawdopodobniej zostałą źle zgrana i należy zgrać ją jeszcze raz, ew. zabezpieczenia nie pozwoliły na poprawne zgranie fragmentu danych. Może to być również wina cracka.
Jeśli wersje masz oryginalną, to poszperaj w necie za łatkami do gry, bo może jest zbugowana lub sterownikami do kart. Sprawdź czy twój sprzęt obsługuje tego typu aplikację, czy nie jest za słaby oraz czy jest poprawnie skonfigurowany,
Combat: 138
Profesja: Skiller
Nick: umbro122
Members: tak
Wysłany: 2010-12-29, 18:14
Grę ściągnąłem z torrentów. Zapewne to jest to o czym mówi Hagen, ale kolega, który pożyczył ode mnie grę mówi, że gra mu normalnie działa. Raczej to nie wina cracka, bo grałem w nią normalnie, dopiero od 2 dni jest takie coś. No chyba nic się nie poradzi, dzięki za pomoc i do zamknięcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum