Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak
Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2010-08-27, 00:37 Nowe ubrania!
Jak wspomniano jednym zdaniem w newsie o Conquest dostępne są już nowe ubrania u Thessalii w Varrock i Yrsy w Rellekk'ce.
Sprawdziłem i przyznam, że pozytywne zaskoczenie - ogrom nowych krojów, stylów i kolorów. Teraz to już każdy może tak dobrać ciuchy, że będzie naprawdę oryginalny. Może dla niektórych to mało znacząca zmiana, ale nie wszystkich interesuje tylko skillowanie i walka. Przykładowo dla mnie osobiście wygląd jest ważny i lubię estetykę, więc to update jak najbardziej mi się podoba. Dobrą robotę zrobił ten, kto projektował te ubrania.
No to się wygadałem, a teraz czas się pochwalić nowym lookiem (tak, niebieski to mój ulubiony kolor):
Gdy ktos wierzy w coś czego nie ma to nazywamy go szale?cem, lecz gdy to samo dolega wiekszosci ludzkosci nazywamy to religia Nie pisze poprawnie po polsku
w fotosiku wklejasz zdjęcie i tam masz kilka kodów do wyboru: na miniaturkę, na miniaturkę co się otwiera w pełnych wymiaarch itp. Wystarczy je wkleić w poście i wyświetla ci się obrazek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum