Wysłany: 2010-10-30, 20:23 Pytania dotyczące zakupu membra przelewem
Witam!
Mam zamiar kupić membra. Już to 2 razy robiłem ale zwykłym przelewem takim z druczkiem. Teraz posiadam konto w banku Pekao, co prawda młodzieżowe , ale jest. Przeczytałem instrukcję kupna memersa w Waszym portalu:
I w związku z tym mam kilka pytań. Wcześniej rok i 2 lata temu nie było trzeba chyba robic przez ''przelewy24''. Teraz już jest, więc mam pytania. Jak to zrobić? Mam wykonać 12 kroków tych co podane są, a w 13 kroku mam wybrać : ''Bank PEKAO S.A''? I następnie odczytać dane potrzebne do przelewu z ''przelewy24'' i po prostu wpłacić przez pekao24 przelewem podaną kwotę na podane konto?
I do tego nastepne pytanie: czy potrzebuję mieć konto na przelewy24?
Liczę na wyrozumiałość, wiecie, stresuję się troche przed kupnem membra. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.
Combat: 19
Profesja: Łucznik
Nick: Ranqer V
Members: tak
Wysłany: 2010-10-30, 20:38
Ja kupowałem starą metodą z rok temu, lecz 2 dni temu kupiłem tak jak mówisz.
w 13 kroku wybierasz bank. Ja wybralem PKO BP (ipko), bo taki mam :D
Tam Ci się pojawiają dane co do przelewu. Temat przelewu, adres, numer itp... I wchodzisz na swój bank internetowy i normalnie wysyłasz przelew na te dane.
Maciek14 napisał/a:
I do tego nastepne pytanie: czy potrzebuję mieć konto na przelewy24?
Nie. Nie potrzebujesz mieć konta. Przynajmniej ja robiłem to normalnie bez żadnego konta. Tylko wysłałem na te dane kasę i po 20 min miałem memba.
Mam nadzieję, że pomogłem, ale jak coś źle jest (szczerze w to wątpię) to nie ponoszę odpowiedzialności, że coś źle zrobiłeś ^^
Coś to pytaj. Jeszcze pamiętam co i jak mniej więcej, więc mogę pomóc :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum