Combat: 19
Profesja: Łucznik
Nick: Ranqer V
Members: tak
Wysłany: 2010-11-11, 13:06 Fishing
Siemka! Moje pytanie brzmi : Czy sharki łowi się tak jak sword fishe i tuny? Bo gdy łowie swordy, to łowi mi tuny ^^. Nie mogę łowić tylko swordów np. w catherby. A jak jest z sharkami? Czy gdy je łowie to tylko one mi wchodzą, czy 50:50 z inną rybą?
Sharks are fished with harpoons, but they can also be fished bare-handed which requires a Fishing level of 96, a Strength level of 76, and some completion of Barbarian Training. Raw sharks can be caught at most net/harpoon fishing spots; some locations are the Fishing Guild, Catherby, Burgh de Rott, Rellekka, Jatizso, and north-west of the Elf Camp.
Cytat z wiki. Wychodzi na to, że z innymi rybami je łapiesz.
Combat: 19
Profesja: Łucznik
Nick: Ranqer V
Members: tak
Wysłany: 2010-11-11, 14:17
Z tego tekstu wywnioskowałem tylko to, że mogę łowić je harpunami, albo rękoma od 96 fish i 76 str. Łowie je w net/harpoon spotach i są podane lokacje. A o tym, czy podczas łowienia ich wchodzą mi inne ryby to nic nie ma. Może nie umiem angielskiego, lecz chyba dobrze zrozumiałem tekst. Ale jeśli, to się bardziej wc opłaca, bo tam magic tree podobnie jak shark stoi, lecz nie jest tak, że co 3 raz dopiero sharka złapie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum