Combat: 97
Profesja: Wojownik
Nick: Bestsongo
Members: tak
Wysłany: 2010-12-29, 15:13 Mała sugestia
Cześć. Gdy wejdę w Bazie Danych na obojętny mój opis wygląda to tak:
Jednak niezręcznie mi jest klikać "wstecz" i pod miniaturką kliknąć dopiero edytuj. Prosiłbym także o dodanie "strzałek" w lewo i prawo. Przydałoby się to wtedy kiedy zedytuję już dane stworzenie i przejdę do następnego. Screen jak to miałoby mniej więcej wyglądać:
Mam nadzieję, że moje sugestie zostaną wysłuchane.
Byłoby to pomocne, ale dobrze jest jak jest To zależy pewnie od tego czy Skicek ma dużo na głowie, a z pewnością ma więc lepiej nie zawracać mu głowy takimi rzeczami Damy sobie radę bez strzałek Best
strzałki ciekawa rzecz może być przydatna. Piszcie więcej sugestii to dotyczących tego tematu czyli baz danych by jak najbardziej ją usprawnić i poprawić.
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak
Wysłany: 2010-12-29, 18:03
i tu się mylisz best, takie opinie, sugestie są mile widziane, bo pomogą usprawnić portal. A Skic nie musi dodać tego w tej chwili ... może dodać potem .
Myślałem że Skicek ma ważniejsze sprawy na głowie niż jakieś "strzałki" ale ok Jak coś mi wpadnie do głowy związanego z udoskonaleniem Bazy Danych to na pewno tu o tym napisze Pomysł Besta jest bardzo dobry i przydatny
Pewnie dlatego, że mam w Nicku "boss". Za to "best" wymawia się podobnie jak "boss". Myśląc o mojej osobie myśl bardziej o Oskarze niż o bossie, bo do bossa mi jeszcze daleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum