Świetny Trailer tylko mogliby bardziej dopracować ruchy podczas walki wojowników. Magik bardzo fajnie atakuje, łucznik też Ogólnie bardzo fajnie im to wyszło
Co do signature heroes to wydaje mi sie ze beda powiazani z glownym watkiem i wspolnym pokonaniem Luciena... to tak w skrocie jak ktos stworzy osobny temat o signature heroes to napisze wiecej
hmm. Nie wiem czemu ale nie pasuje mi ten Trailer do RuneScape. Jakiś inny klimat. Ale zrobiony fajnie. Za jakiś czas RS może zmieni sie w Wowa, Metina a tego nikt by niechciał... Własnie o takich grach mi wychodzi na mysl kiedy to ogladam.
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak
Wysłany: 2011-01-23, 00:13
teoretycznie ten Trailer powstał przed referendum a wiec nie może być powodem powrót wilda bo nie widzieli czy go przywrócą ... w praktyce takich zmian nie przygotowuje się miesiąc a więc ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum