RejestracjaRejestracja
ZalogujZaloguj
GrupyGrupy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Skicek
2011-05-30, 14:08
[Poradnik] Jak grać w RS 3D?
   
Nikobelic 


Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie
Wiek: 25
Dołączył: 17 Mar 2008
Posty: 833
Skąd: Katowice
Wysłany: 2010-06-20, 21:05   [Poradnik] Jak grać w RS 3D?

JAK GRAĆ W RS'A W 3D?

Wymagania:
-w miarę szybki internet (żeby RS 'chodził' w trybie directx)
-okulary 3D

1. Pobieramy program IZ3D
np. stąd: http://www.iz3d.com/driver

2. Instalujemy

3. W 'Control Center' wybieramy dokładnie takie opcje:







Podczas instalacji i ustawiania programu najlepiej wyłączyć przeglądarkę.
Jeśli w profilach nie będzie javy (powinna byc na samym dole) próbujemy zresetować IZ3D'a (wyłączyc go całkowicie, tak żeby nie było ikonki w toolbarze), jeśli nadal się nie pojawi próbujemy odpalić program z RS'em włączonym w tle. Widok 3D wyłączamy klikając jego ikonkę w toolbarze i wybierając "Disable stereo"

by NB
____________________________________________________________________


 
 
     
Barti108 
Publius Bartius



Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak
Wiek: 31
Dołączył: 19 Kwi 2007
Posty: 1546
Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2010-06-20, 21:15   

Na zwykłym monitorze? Coś mi się nie chce wierzyć...
 
 
     
Nikobelic 


Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie
Wiek: 25
Dołączył: 17 Mar 2008
Posty: 833
Skąd: Katowice
Wysłany: 2010-06-20, 21:28   

no to spróbuj
____________________________________________________________________


 
 
     
@Frodo@ 

Combat: 101
Profesja: Wojownik
Nick: `
Members: tak
Dołączył: 16 Lut 2008
Posty: 38
Wysłany: 2010-06-20, 22:05   

To musi być jakieś naprawdę lewe 3d, skoro nie wymagany jest monitor obsługujący 3d. Pewnie okulary do tego wymagane to te z kaczora donalda?
 
     
Skicek 
PC for ever



Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak
Wiek: 34
Dołączył: 16 Lut 2006
Posty: 3719
Wysłany: 2010-06-21, 14:02   

no akurat okulary nie robia roznicy i moga byc te z " kaczora donalda" bo dzialaja na tej samej zasadzie tylko sa nie wygodne :P
____________________________________________________________________

Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.

Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach

 
     
Barti108 
Publius Bartius



Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak
Wiek: 31
Dołączył: 19 Kwi 2007
Posty: 1546
Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2010-06-29, 00:13   

I co, działa to?
 
 
     
Varadero 


Combat: 92
Profesja: Skiller
Nick: xVaraderox
Members: tak
Wiek: 28
Dołączył: 12 Sty 2010
Posty: 318
Skąd: się biorą nooby?
Wysłany: 2010-06-29, 11:04   

Chętnie bym sprawdził, ale akurat takich okularów nie posiadam :-(
____________________________________________________________________


"Gdy słyszę słowo "kultura", odbezpieczam rewolwer"
Herman Goering
 
 
     
lediv 

Profesja: Skiller
Nick: ---
Members: nie
Dołączył: 03 Lut 2011
Posty: 48
Skąd: mam wiedzieć?
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2011-02-12, 18:39   

okulary 3D mam z harnasia i mysle ze wszystko bylo by spoko.. ale cos slabo mi chodzi rs :P w 3D mam lagi ^ ^ Wiec wole tradycyjnie grac ;d
____________________________________________________________________

<img src=http://img197.imageshack.us/img197/6/lediv2.png>
 
     
NoL i f e r 

Combat: 92
Profesja: Skiller
Nick: NoL i f e r
Members: tak
Dołączył: 26 Gru 2010
Posty: 33
Wysłany: 2011-02-13, 08:55   

hehehee ja mam z lecha i nawet smiga ale tylko chwile bo sa niewygodne ;/
____________________________________________________________________



99 Fletching - 21.01.2011
99 Cooking - 29.01.2011
99 WoodCuting - 25.03.2011

 
     
iOskar 



Combat: 138
Profesja: Wojownik
Nick: iOskar
Members: tak
Wiek: 27
Dołączył: 18 Paź 2009
Posty: 1855
Skąd: Bydgoszcz
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2011-02-13, 11:32   

lediv, przestań odkopywać stare tematy!
 
     
Barti108 
Publius Bartius



Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak
Wiek: 31
Dołączył: 19 Kwi 2007
Posty: 1546
Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2011-12-29, 01:20   

Czemu to w odrzuconych jest? Nie działa już?
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,34 sekundy. Zapytań do SQL: 13