Wysłany: 2012-02-21, 15:08 Heros Quest Standard Problem
Jakby to powiedzieć mam standardowy problem z tym questem jak praktycznie każdy...
a mianowicie nie posiadam drugiej osoby do tego Questa .
Pisałem juz na forum RunePL Heros ale zero odzewu...
Więc licze na waszą pomoc
Osobiecie jestem w Phoenix Gangu...
Z góry dzięki za pomoc.
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2012-02-21, 17:16
niestety Krisu Pl, problem jest taki ze osoba ktora wykonala juz ten quest nie moze pomoc nastepnej. Chyba ze uda ci sie kogos namowic by stworzyl nowa postac i zaczal ten quest by ci pomoc. Albo znajdzie sie ktos kto nie ma bo w srod wysoko lvl postaci tez zdarzaja sie braki w questach.
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2012-02-21, 17:21
Jest specjalny temat na oficjalnym forum RS w celu szukania partnera do tego questa i tam najłatwiej do znaleźć, ale trzeba znać angielski chociaż trochę, żeby się dogadać.
Chyba ze uda ci sie kogos namowic by stworzyl nowa postac i zaczal ten quest by ci pomoc. Albo znajdzie sie ktos kto nie ma bo w srod wysoko lvl postaci tez zdarzaja sie braki w questach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum