Po pierwsze CO TO ZA DZIAŁ??
Po drugie nie wiem co to jest ten "epic bot", ale nie brzmi zbyt przepisowo.
Wydaje mi się po nazwie że jest to po prostu bot,a jak zapewne wiesz nie można używać botów w rs. Chyba że się mylę to bardzo przepraszam. No i co do tego działu...wiem że czasami często jest myśleć ale do znalezienia odpowiedniego działu nie trzeba się tak wysilać.
Zrobilem tu konto tylko po to by zadac to pytanie, wiec prosze cie.. nie strasz mnie ostrzezeniami ..bo to nie zadziala.. szukam tylko pomocy na tym forum i mam nadzieje ze sie znajdzie.
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2011-05-01, 23:51
papaAMERICANO!, nikt cie nie straszy niczym. Zostales poprostu poinformowany o tym ze jest to niezgodne z regulaminem i duchem gry. Musisz tez wiedziec ze jesli ktos przylapie cie na "botowaniu" w grze twoje konto moze zostac z banowane lub rollbackowane.
Co do pytania to nikt raczej ci tu nie udzieli odpowiedzi bo albo nie ma albo jest bardzo malo osob tu ktore uzywaja botow. Staramy sie podtrzymac ducha gry w godnej rywalizacji graczy, nizeli oszustw i prob ulatwienia sobie gry ktora i tak z biegiem czasu jest coraz prostsza.
Jak już koledzy pisali up, kategoryczny zakaz używania botów. Jesteśmy rekomendowani przez Jagex(twórcy RuneScape) i staramy się przestrzegać regulaminu gry, ty też to lepiej rób. Bo jak stracisz konto lub dostaniesz rollbacka to ci już nikt nie pomoże. www.forum.runescape.pc.pl to nie jest żadnego forum by ci pomagać w sprawie botowania, jesteśmy ty aby pomagać jedynie uczciwym graczom i tym co się stosują to regulaminu.
Dziękuje Dobranoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum