Na dzisiaj mielismy ustalony war z FOP (fakt faktem, nie wiem po co, ale widac bylo ze FOP bardzo sie na niego zmotywowalo). Tak wiec po lekkim spieciu posladów udalo nam sie wystawic 62 osoby (na memberliscie mamy 68). FOP rowniez moglo sie pochwalic dobrym pullem jak na rozmiary ml, bo wystawili az 42 (?) osoby.
Coz, bardzo rozczarowaly nas te przeklenstwa ktorymi FOP raczyło nas przywitac, bylo tego troche. Ale skłamałbym gdybym powiedzial ze sie tego po Was nie spodziewalem. Żenua.
Co do samej walki - FOP pokazalo w walce że ich znajomość przekleństw i bluzgów jest o wiele wieksza niz ich umiejetnosci bojowe. Kazdy obrany przez nas cel padał na 1-sekundowe KO, widziałem może 2 osoby które próbowały tankowac (w tym jednej się to udało, był to oczywiście Gogin - jedyny tank z FOP). Wyczyscilismy ich doslownie bez najmniejszego problemu.
Podziekowania dla:
- Bugiego ktoremu zepsul sie mikrofon
- Kasztanowi ktory zajal miejsce Dominika w snipe unicie
- Beafraida za to ze oglada To aru Majutsu no index
- Dla Tomasza i Bartka za to ze mimo shaxowanych kont dalej daja z siebie 100%
- Calego TPC
(To jest cytat postu Mateusza328 z runepl, dostałem pozwolenie na użycie go)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum