Wysłany: 2011-07-19, 10:08 Pytanie dotyczące logów
Witam wszystkich.
Mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy. Czy jest możliwość sprawdzenia logów, które nastąpiły w danym dniu, prócz ostatniego logując się?
Pytam tylko dlatego, że wchodząc dziś na konto zastałem je wyczyszczone z najcenniejszych przedmiotów (wszystkie sety dla F2P gold-trimmer). Danych do konta nikt prócz mnie nie posiadał, keyloggerów żadnych na kompie nie ma.
Zalogowałem się na postać jak co dzień i zobaczyłem, że nie ma tych w/w przedmiotów + kilku surowców, run i strzał. Więc chcąc się wylogować by zobaczyć ostatnie logowanie, kliknąłem nie ten button [do logowania, zamiast do wyboru serwera] i tak przepadła mi możliwość sprawdzenia ostatniego logowania.
Tak więc czy jest możliwość sprawdzenia poprzednich logowań?
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2011-07-19, 11:08
nie ma takiej mozliwosci, tak jak Barti pisal mozesz sprobowac napisac do Jagexu.
Twoje konto moglo zostac okradzione z powodu zbyt latwego hasla. Nastepnym razem ustaw sobie haslo na losowy ciag znakow i cyfr np: fd59w4v3s64f, takiego hasla nikt nie zlamie jesli nikomu nie podasz lub nie bedziesz mial keyloggera lub trojana.
nie ma takiej mozliwosci, tak jak Barti pisal mozesz sprobowac napisac do Jagexu.
Twoje konto moglo zostac okradzione z powodu zbyt latwego hasla. Nastepnym razem ustaw sobie haslo na losowy ciag znakow i cyfr np: fd59w4v3s64f, takiego hasla nikt nie zlamie jesli nikomu nie podasz lub nie bedziesz mial keyloggera lub trojana.
Możesz mi wierzyć na słowo, że hasło nie było proste i było niepowtarzalne (przemieszane małymi i dużymi literami, np 1 duża, któraś w środku również duża), na żadnej innej stronie nie było podawane, strzelę formata i może będzie po problemie. Możliwe, że u kogoś się zalogowałem gdzie nie byłem pewny czystości jego sprzętu. No trudno, napiszę do Jagexu, jeżeli ktoś jest mi w stanie doradzić jak to ładnie ogarnąć, to prosił bym o pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum