Sądzę, że dobrym pomysłem byłoby dodanie spoilerów na forum.
Wyglądałoby to w ten sposób: http://b4rt0.pl/spoiler.html
Żeby zobaczyć jak to działa wystarczy popatrzeć na kod źródłowy, skrypt napisany jest z użyciem jQuery i działa we wszystkich przeglądarkach. Przycisk do chowania/pokazywania spoilera może być też linkiem.
W razie gdybyście zdecydowali się dodać ten BB Code służę pomocą, mam doświadczenie w phpBB (prowadzę forum od 3 lat), w przemo też się orientuję.
fajnie bylo by dodac wiele rzeczy i gdybym mial czas to dawno bym je dodal. Pozatym pracuje nad wygladem pod totalnie inny silnik forum wiec nie ma sensu inwestowac czas w cos co niedlugo zostanie zmienione.
wszystkie, poszukuje najbardziej uzytecznego bez zbednych funkcji jak co niektore np platne oferuja. Moze sam napisze choc to zajelo by troche wiecej czasu.
Z darmowych najlepsze są moim zdaniem phpBB i MyBB. Jeśli byłbyś zainteresowany mógłbym udostępnić panele administracyjne do obu tych skryptów, bo tak się akurat składa, że mam 1 forum pod phpBB i 1 pod MyBB.
dzieki ale nie trzeba poradze sobie z tym co innego jak bys mial dostep do platnych bo nie chce mi sie kupowac kazdy po to by przetestowac...ale z tego co wiem to tworcy chyba udostepniaja demo sites wiec i tak raczej problemu nie bede mial
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum