Dnia 25 sierpnia wybieramy się na revy, spotykamy się w Edge, a następnie idziemy do jaskini na wildzie, Zabijamy duchy aż do końca fooda w inventory.
Wymagania : Przyda się dobra(Rune) zbroja i Food
Zasady :
- Bądź na clan chat
- Bądź na TS
- Słuchaj poleceń organizatorów
- Nie odchodz od grupy na wildzie
- Bądz na czas.
Inne ważne informacje: Uwaga: Jeśli na wildzie zostaniesz zabity, dlatego że nie słuchałeś poleceń prowadzącego, to twoja wina. Jeśli jakiś członek eventu zaatakuje innego uczestnika, to automatycznie rzucamy się na niego.
Combat: 118
Profesja: Skiller
Nick: red angel111
Members: tak
Wysłany: 2011-08-20, 09:37
Dukantinio napisał/a:
Zabijamy duchy az do konca fooda w inventory.
Zabijamy duchy aż do końca fooda w invertory.
Dukantinio napisał/a:
Bądz
Bądź
Dukantinio napisał/a:
polecen
poleceń
Dukantinio napisał/a:
odchodz od grópy
odchodź od grupy
Dukantinio napisał/a:
Inne ważne informacje: Uwaga, jesli na wildzie zostaniesz zabity przez to że nie słuchałeś to twoja wina, Jeśli jakis członek eventu zaatakuje osobe biorącą udzial w evencie to automatycznie żucamy sie na nia
Uwaga: Jeśli na wildzie zostaniesz zabity, dlatego że nie słuchałeś poleceń prowadzącego, to twoja wina. Jeśli jakiś członek eventu zaatakuje innego uczestnika, to automatycznie rzucamy się na niego.
Co do mojego udziału w evencie. Nie wiem czy dam radę z powodu mojego problemu z komputerem. Dzisiaj zawiozłem kompa do informatyka. Musi zrzucić wszystko z kompa gdzieś i na nowo mi zainstalować windowsa, a potem wgrać to co miałem. Nie wiem ile mu to zajmie więc kompa będę miał najwcześniej jutro. Postaram się być. Może nawet na lapku dam radę...
I powrócą Ci, którzy władali tym światem nim jeszcze pojawili się na nim wasi praprzodkowie.
I wy się przed nimi ukorzycie... lub zginiecie, krótkowieczni.
Każda wartość jest tylko tak wielka, jak wysiłek wymagany do jej unicestwienia... życie ludzkie wypada na tym polu dość marnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum