Witam, wracam do rsa po dosyć długiej przerwie. Mam dwa pytania.
Kiedyś można było soobie ustawić kursor w grze taki, jaki się chciało czy jest to nadal możliwe?
Da się ustawić interfejs gry aby wyglądał jak przy najmniejszej rozdzielczości (ikony pod minimapa, czat pod oknem gry itd.) ale jednoczesnie był na fullscreen? Dla mnie takowy wygląd jest najwygodniejszy, problem jedynie jest w tym, ze rozdzielczość jest mała.
Z góry dzięki za udzielone mi odpowiedzi, mam nadzieje, że będziecie w stanie odpowiedzieć na moje pytania.
Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2011-12-08, 19:19
Piter8144 napisał/a:
Kiedyś można było soobie ustawić kursor w grze taki, jaki się chciało czy jest to nadal możliwe?
W opcjach graficznych, w ustawieniach ręcznych jest opcja Custom Cursor, która wyłącza domyślny wygląd kursora.
Piter8144 napisał/a:
Da się ustawić interfejs gry aby wyglądał jak przy najmniejszej rozdzielczości (ikony pod minimapa, czat pod oknem gry itd.) ale jednoczesnie był na fullscreen? Dla mnie takowy wygląd jest najwygodniejszy, problem jedynie jest w tym, ze rozdzielczość jest mała.
Możesz ustawić minimalne detale ręcznie, ale co do full screena to raczej będzie niemożliwe, rozdzielczość musiałaby być bardzo mała aby wszystkie okna intefejsu były blisko siebie. Tylko gra w małym okienku rozwiązuje ten problem.
Kiedyś można było zrobic tak, żeby w rsie był używankursormtski taki, jak w systemie. I na pewno ktoś to potwierdzi. Co do drugiego pytania - na myśli mam ustawienie wyglądu interfejsu takiego jak opisałem,mną najwyższej rozdzielczości - i czy w ogóle to jest możliwe.
EDIT
Dzieki wielkie hagenie za odpowiedź. Można zamknąć.
Kiedyś można było zrobic tak, żeby w rsie był używankursormtski taki, jak w systemie.
Tak, było tak do niedawna jednak Jagex wprowadzili własny kursor. Nie wiem czy można tak ustawić żeby ten systemowy kursor był widoczny w grze. Spróbuj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum