Witam to znowu ja tym razem mam pytanie co do skilla cooking mam 91 lvl cooking i znudziło mi się smażenie ryb mam pytanie jak można inaczej szybko wbic 99 lvl cooking do tej pory smazylem monki oraz sharki prosze o szybka odpowiedz
PS.Jeśli najszybciej jest na rybach to na jakich
z góry thx
Combat: 107
Nick: Piwny_Brzuch
Members: tak
Wysłany: 2010-07-26, 16:27
Na rybach smaż dalej
Monki smaż do 94, a potem sharki najlepiej żebyś miał cooking gaulents z questa Family crest to sharki w ogóle nie będą ci się paliły
mam takie pytanie, od którego poziomu nie pali się sharków, jestem zainteresowany wbiciem cooking na 99, mam narazie 80 i wbijam na tunach bo chce zarobić torche kasy, i na jakich rybach wbijac od którego poziomu? zeby było w miare szybko
Przypominam, aby nie odkopywać starych tematów. Możesz tworzyć własny temat i tam zadać pytanie. Z odpowiedzią na twoje pytanie musisz zaczekać bo ja nie wiem od którego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum