hej, pisze do was z kolejnym pytaniem co chwile obija mi się o uszy na nazwa "Revenant" trochę poszukałem i dowiedziałem się że są to jakieś tam potworki,na których można całkiem dobrze zarobić na P2P nie wiem jak na free, ale nigdzie nie mogłem znaleźć poradnika właśnie dla graczy F2P, czy mógłby ktoś mi opisać tak mniej więcej gdzie co i jak? z góry dzięki za każdą odpowiedź ;>
Tu z kolei masz wyczerpujący poradnik o f2p revenant hunting, ale na RS Wiki, więc po angielsku: http://runescape.wikia.co...t_hunting_guide . W ekwipunku powinieneś się rozeznać nawet bez znajomości języka. Jak coś innego Cię zainteresuje, to wklej tu, to przetłumaczymy.
Jak zjedziesz tam na dół, do "In depth analysis of individual revenants", to po kliknięciu na nazwę danego revenanta będziesz miał jego opis i listę dropów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum