RejestracjaRejestracja
ZalogujZaloguj
GrupyGrupy

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
FoP day out 27.11.2011 (Miazga TPC i PF)

Onitamec 

Combat: 116
Profesja: Wojownik
Nick: Cocaine4FOP
Members: tak
Wysłany: 2011-11-29, 14:59   FoP day out 27.11.2011 (Miazga TPC i PF)

Zrobilismy 27.11.2011 PK, w nadziei że trafimy na long prepa klanu Polish Fighters. Zmassowaliśmy całkiem ładne 114 opcji:

Zalogowalismy się na 106 world na west od mossów i cóż zobaczylismy: TPC pilowalo jakiegos nubka od nas. Tu było najlepsze: dosłownie w 2 minuty, dzięki szybkim transitions wyczyściliśmy dosłownie całe pile TPC (kilka niedobitków dostało się na non multi niestety). Cóż moglismy zrobic, poszlismy upokorzyc TPC spamem:

Po tym TPC dalo loga. Szybko odnaleźliśmy ich na worldzie 120. Usadowilismy sie wygodnie na wzgórzu pająków i czekalismy aż podejdą. Tutaj biedny Hiu robił za meatshielda:

TPC oczywiscie szybko spowrotem udalo sie na podobno tak często okupowane przez nas mossy. Tak więc poszlismy ich zatrzymać:

Następnie okazało się że TPC przyszło się żalić na IRC LF i błagać ich o pomoc. LF oczywiscie przyszlo ze 120 opts i zaczęłą się walka 2 v 1. Mało tego, przypętało się Polish Fighters z 30 opcjami (dla nich maly shoutout pozniej). Przez chwile walczylismy 3 v 1 ale zdecydowalismy sie zrobic regroupa na east tree. Czekalismy i czekalismy, probowalismy hitnąć TPC ale niestety ciągle chowali się za plecami LF. Postanowilismy poprosić klan Lvcaza o pomoc - Violent Resolution. Niestety, LF zdecydowalo sie zejsc z wilda, oczywiscie TPC rowniez - bo jak by mogli walczyc bez ochrony.

Postanowilismy sobie pochodzic jeszcze po dziczy, ciagle mając grubo ponad 100 opts. I udalo nam się znalezc PF . Tu była komedia, szybkie transition pozwolilo nam zabic kolo 5 osob w ciagu 10 sekund, a reszta PF... się rozbiegła w panice albo dała loga

Myślę że po tym PK juz wiadomo kto rządzi na pvp. Na zwyklym pk tripie mielismy w szczytowym momencie 42 osoby na ts.

Tutaj spam specjalnie z dedykacją dla AP, w odpowiedzi na ich filmik z p2p pk:

FILM VADERA: http://www.youtube.com/watch?v=AeSF0ee_bKg
FILM ONITAMKA: http://www.youtube.com/watch?v=v9311MtGFPc

iOskar 

Combat: 138
Nick: iOskar
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2011-11-29, 15:17   

Onitamec napisał/a:
Myślę że po tym PK juz wiadomo kto rządzi na pvp.

No oczywiście wielki FoP :-) Jak by mogło być inaczej?

Skicek 
PC for ever

Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Wysłany: 2011-11-29, 18:42   

wg mnie troche brakuje wam szacunku... z duza przewaga liczebna liczycie na to ze klan bedzie walczyl z wami na otwartym terenie albo bez sojusznikow? wg. to glupie myslenie. Kazdy inteligentny czlowiek wie ze nie ma po co walczyc z przeciwnikiem liczniejszym pewnie o tym samym cmb co on sam.

Gdyby nie fakt "wywyzszania sie", to bym z mila checia wam pogratulowal udanego pk.

Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.

Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach

Lvcaz 

Nick: Lvcaz
Wysłany: 2011-11-29, 19:28   

Na szacunek trzeba sobie zapracować, jeżeli ktoś cie wyzywa na prawo i lewo na niego nie zasługuje. Chowanie się za innym klanem za to mam szanować tPC ?

Musicie wszyscy zaakceptować to czy tego chcecie czy nie FOP #1.

Jedyny Sprawiedliwy

Soczek 

Combat: 105
Nick: GetTankedSon
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2011-11-29, 19:32   

Skicek napisał/a:
wg mnie troche brakuje wam szacunku...
]

Wg mnie trochę brakuje Ci wyobraźni...

Skicek napisał/a:
z duza przewaga liczebna liczycie na to ze klan bedzie walczyl z wami na otwartym terenie albo bez sojusznikow?

http://www.youtube.com/us...u/3/O-gfirvNePw

Jak dla mnie to my mieliśmy jaja walczyć w sytuacji bez wyjścia.

Skicek napisał/a:
Kazdy inteligentny czlowiek wie ze nie ma po co walczyc z przeciwnikiem liczniejszym pewnie o tym samym cmb co on sam.

^^^

Skicek napisał/a:
Gdyby nie fakt "wywyzszania sie", to bym z mila checia wam pogratulowal udanego pk.

Wywyższamy się, bo mamy do tego prawo, nie akceptujesz tego? Oj jakże mi smutno. ;3

Onitamec 

Combat: 116
Nick: Cocaine4FOP
Wysłany: 2011-11-29, 19:55   

Cytat:
Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.

Skicek twój podpis.

Zainteresuj się trochę historią tej całej '' sytuacji '' zanim się wypowiesz. Szczególnie jeśli chodzi o szacunek do nas przez inne klany. Wypraszam sobie takie teksty, bo jest to niesprawiedliwe. Zobacz jak było kiedyś, a jak jest teraz...

Skicek 
PC for ever

Combat: 187
Nick: Skicek
Wysłany: 2011-11-29, 20:14   

Onitamec, ja nie wnikam jaki klan jest silny, jaki dobry taktycznie itd. To jest forum o RS i nie ma tu zadnej stronniczosci. Dlatego nie bede tolerowal na tym forum tekstow typu. "Musicie wszyscy zaakceptować to czy tego chcecie czy nie FOP #1." czy tego w jak odgorny sposob zostal napisany ten temat.

Mozna ladnie i kulturalnie napisac ze doszlo do takiej walki ale bez osmieszania innego klanu. Jak chcecie sie flamowac, wyzywac i osmieszac to od zawsze mieliscie do tego forum runepl.

Ja od kad postanowilem zamknac PC jak klan przestalem sie interesowac kwestia areny klanow polskich, jak zreszta duzo osob z naszej ekipy redakcyjnej.

Nie wiem kto u was zarzadza klanem, ale radze trzymac swoich klanowiczow troche na wodzy bo inaczej pare osob moze otrzymac ostrzezenia a w dalszym przypadku bany.

Soczek napisał/a:

Skicek napisał/a:

Wywyższamy się, bo mamy do tego prawo, nie akceptujesz tego? Oj jakże mi smutno. ;3

oj chyba nie znasz prawa kolego. Nikt na swiecie nie ma prawa do wywyzszania sie nad inna osoba. Jesli tego nie akceptujesz to radze ci przestac odwiedzac te forum.

Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach

Lvcaz 

Wysłany: 2011-11-29, 20:17   

Co Cie to interesuje ? A no widać ze interesuje skoro odpowiadasz w tym topiku.

Przez takich ludzi jak ty klany są tak odbierane.

A KOGO TO INTERESUJE
A PO CO WALCZYCIE PRZECIEŻ TO NUDNE
ITD

Wiec jak juz chcesz walke na obrazki to masz.

Jedyny Sprawiedliwy

Barti108 
Publius Bartius

Combat: 175
Nick: Barti108
Wysłany: 2011-11-29, 20:19   

Lvcaz napisał/a:
Przez takich ludzi jak ty klany są tak odbierane.

Where's logic? To tak, jakby państwo było przez normalnych obywateli źle odbierane, bo na świecie istnieją anarchiści.

Soczek napisał/a:
Wywyższamy się, bo mamy do tego prawo

Hmm, ktoś już chyba takie absurdy rozgłaszał. Chyba w latach 30., bodajże w Niemczech.

Lvcaz 

Wysłany: 2011-11-29, 20:20   

Skicek napisał/a:
Onitamec, ja nie wnikam jaki klan jest silny, jaki dobry taktycznie itd. To jest forum o RS i nie ma tu zadnej stronniczosci. Dlatego nie bede tolerowal na tym forum tekstow typu. "Musicie wszyscy zaakceptować to czy tego chcecie czy nie FOP #1." czy tego w jak odgorny sposob zostal napisany ten temat.

Mozna ladnie i kulturalnie napisac ze doszlo do takiej walki ale bez osmieszania innego klanu. Jak chcecie sie flamowac, wyzywac i osmieszac to od zawsze mieliscie do tego forum runepl.

Ja od kad postanowilem zamknac PC jak klan przestalem sie interesowac kwestia areny klanow polskich, jak zreszta duzo osob z naszej ekipy redakcyjnej.

Nie wiem kto u was zarzadza klanem, ale radze trzymac swoich klanowiczow troche na wodzy bo inaczej pare osob moze otrzymac ostrzezenia a w dalszym przypadku bany.

Soczek napisał/a:

Skicek napisał/a:

oj chyba nie znasz prawa kolego. Nikt na swiecie nie ma prawa do wywyzszania sie nad inna osoba. Jesli tego nie akceptujesz to radze ci przestac odwiedzac te forum.

Skoro jesteśmy lepsi to nie możemy tego napisać?

Ja zarządzam/Jestem Liderem Klanu Forces Of Poland i nie mogę nic zarzucić swoim klanowicza w tym topicu.

Cytat:

Ma.

Jedyny Sprawiedliwy

iOskar 

Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2011-11-29, 20:21   

Lvcaz napisał/a:
Musicie wszyscy zaakceptować to czy tego chcecie czy nie FOP #1.

haha to mnie rozwaliło! Może jesteście dobrym (pod względem siły i zgrania) klanem ale moglibyście się tym nie przechwalać ciągle bo jak tylko przypomni mi się wasz klan i cokolwiek z nim związanego mam w głowie i przed oczyma napis "Fop #1". W sumie to praktycznie co dwa dni widzę ten napis xD

Soczek 

Combat: 105
Nick: GetTankedSon
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2011-11-29, 20:22   

Barti108 napisał/a:
Hmm, ktoś już chyba takie absurdy rozgłaszał. Chyba w latach 30., bodajże w Niemczech.

Akurat Adolf miał bardzo zdrowe poglądy - polecam Przypadek Adolfa H. ignorancie.

iOskar 

Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2011-11-29, 20:25   

Soczek napisał/a:
Akurat Adolf miał bardzo zdrowe poglądy

Jeżeli twierdzisz że on miał zdrowe poglądy to ja się boję z tobą rozmawiać xD

Barti108 
Publius Bartius

Combat: 175
Nick: Barti108
Wysłany: 2011-11-29, 20:26   

Hah, jeszcze propagowanie ciekawych ideologii (czyżby okres młodzieńczego buntu i niezdrowej fascynacji?). Coraz lepiej. Czekamy na więcej. :-o

Cytat:
Ja zarządzam/Jestem Liderem Klanu Forces Of Poland i nie mogę nic zarzucić swoim klanowicza w tym topicu.

klanowiczą?