Combat: 200
Nick: Vark Aven
Members: tak
Wysłany: 2011-12-31, 12:37 Pewne interesujące miejsce
Jakiś czas temu po graficznym update wilderness wybrałem się na wycieczkę krajoznawczą żeby zobaczyć co i jak. Generalnie podobało mi się, miejsca mają odświeżony klimat, teleporty wyglądają świetnie, lawa w porównaniu z tym co było wygląda wreszcie jak należy.
Na koniec wybrałem się do wilderness volcano. Oto co zobaczyłem:
Podobny obrazek tego czegoś wyświetla się na jednym z ekranów ładowania. Nie sądziłem jednak że seryjnie dodadzą takie miejsce do gry. Jakieś pomysły co to może być ?
Wysłany: 2011-12-31, 15:40
Cóż, istotnie na końcu tego czegoś widnieje symbol guthixa. Może to znak że tak zwany przyszły game content będzie się kręcił wokół God Wars? Kto wie...
Wysłany: 2012-01-11, 18:04
Nie ma i zapewne nie będzie czegoś takiego jak Zaros i Guthix Godsword Czytałem że sugeruje się iż to miejsce, Wilderness Wolcano to miejsce gdzie Guthix zakończył God Wars. A tego kija to nie wiem, wbił na znak "pokoju".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum