Czy dam radę zabić bossa z questa "Between a Rock..." mając:
-76 cmb, w tym...
-61 att
-61 str
-63 def
Oczywiście kupię parę strength potions. Pytam się, bo chcę sobie powydobywać gold ore, a kopalnia w której jest tego ponad 100 wymaga ukończenia tego questa.
Pewnie, że dasz radę Mimo, że potworek ten ma duży combat spokojnie go zabijesz. Musisz tylko wziąć sharki, dobrą zbroję, włączyć dobry protect i jakąś broń na spec. Zalecam dragon dagger (p++) jeśli nie masz dragon clawsów. Używając daggera zatrujesz przeciwnika dzięki czemu szybciej go zabijesz. Jeśli aż tak bardzo się boisz to mogę ci Clawsy lendnąć na 1h, ale myślę, że to nie będzie konieczne.
Masz rune longsworda? Weź przestań człowieku To jest members! Kup Abyssal Whip. Na speca daggera,a jako food mimo wszystko polecam ci sharki bo nie są drogie a wystarczy, że kupisz ze 20. Jeśli nie masz to zapraszam na cc pogromców to się spotkamy w grze i dam ci trochę rekinów
Racja jednak na scimitara trzeba questa (chyba master) więc jeśli przerażają cię koszta whipa to musisz się z nim (questem) pomęczyć. No chyba, że jagex znowu coś usunęli i teraz można nosić d scima bez bez Q...
Łuuuu... to będę musiał poświęcić ten miesiąc na podbijanie cmb. Gdzie mógłbym szybko wbić te cmb'atowe skille? Czasami chodzę do Bandit Camp z Zamorak Arrow, ale jeszcze mnie tam trochę klepią (w długim czasie, ale zawsze).
Z twoimi skillami to chyba najlepiej iść do SOS (Stronghold of Security). Przyda ci się ten poradnik http://www.runescape.pc.p...spiderach-w-sos
Jest on jednak dla f2p więc ty weź zbroje p2p. Czym lepszy food weźmiesz tym dłużej będziesz tam siedział
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum